göğüs ve sırt koruma

alpinestars mont aldım fakat sırt ve göğüs koruması düz sünger resmen.

sırtı impactec lvl 2 ile degistircem ama göğüs korumasina ne yapabilirim? baska lvl 1 sırt koruma alıp kessem ne olur

Motosikleti
Yok
alpinestars mont aldım fakat sırt ve göğüs koruması düz sünger resmen.

sırtı impactec lvl 2 ile degistircem ama göğüs korumasina ne yapabilirim? baska lvl 1 sırt koruma alıp kessem ne olur

Bazi markalar, sonradan koruma takabilmeniz icin o sungerleri kalip/sablon olsun diye veriyor diye biliyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Alpinestars'ın göğüs koruması satılıyor 25 euroya. Ondan satın alabilirsiniz.

Seviye 2 herhangi bir göğüs koruma alıp kesin hocam, 25 euro vermenize gerek yok. 100 150 lira bir şeydir.

O içinden çıkan köpük koruma değil, kalıp.
Gürcanöztürk'ün de dediği gibi üstüne koyup kesmen için. Ben de fuarda koruma alıp kalıba göre maket bıçağıyla kestim, öyle taktım montun içine. İmpactec - sastec seviye 2 güzel, rahatsız etmedi beni sertliği.

kadıköyde vecton isimli magazada orjinalinden daha uygun fiyatli koruma bulabilirsin

Seviye 2 herhangi bir göğüs koruma alıp kesin hocam, 25 euro vermenize gerek yok. 100 150 lira bir şeydir.

O içinden çıkan köpük koruma değil, kalıp.
Gürcanöztürk'ün de dediği gibi üstüne koyup kesmen için. Ben de fuarda koruma alıp kalıba göre maket bıçağıyla kestim, öyle taktım montun içine. İmpactec - sastec seviye 2 güzel, rahatsız etmedi beni sertliği.

lvl 2 göğüs koruma bulamıyorum hocam sirtlik alip kesme niyetindeydim

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:31 ----------

Alpinestars'ın göğüs koruması satılıyor 25 euroya. Ondan satın alabilirsiniz.
bulamadım tr de 1k dan aşağı. yurtdisindanmi gelecek?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
lvl 2 göğüs koruma bulamıyorum hocam sirtlik alip kesme niyetindeydim

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:31 ----------

bulamadım tr de 1k dan aşağı. yurtdisindanmi gelecek?

Evet yurtdışından getirtebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar