Rs200 VS Dominar 250

Arkadaşlar selam. Yaklaşık 1 aydır cappucino 50 kullanıyorum.

Şuan direkt olarak iki motordan birine geçiş yapmak istiyorum ancak kararsızım.

Motordan beklentim şehir içi ve şehirler arası iyi bir performans. Bayılmadan çokta yormadan örneğin İstanbul dan Samsun a gidebilmek.

175 boy, 130 kg biriyim.

Aradaki fiyat farkı önemli değil ancak fiyat farkına da değmesi önemli.

Dominar ağır basıyor, sanırım ay sonu sipariş vereceğim ancak sizlere de danışmak istiyorum

Motosikleti
CB650R
Öncelikle hayırlı olsun

Kullanım süresinden çok km önemli deneyim bazında

Onun haricinde cappucino 100 kg bir motosiklet
Dominar şehir içi aşırı ağır gelir size 180kg olması lazım yanlış hatırlamıyor isem
Rs200 de boy ve kilonuza göre altınızda 50cc gibi gözükebilir

Şahsi tavsiyem dominar ve rs200 ü şehrinizde bir deneyin ondan sonra karar verin

1 milyonuncu aynı konuyu açan arkadaşa ödül verilsin bence.

Kardeşim konuyu kişisel alma seninle ilgili değil fakat her gün bu ve buna benzer bir konu açılıyor cidden biraz gerilerde kalmış konuları da inceleyin sonra konu açın. Çünkü açılan aynı türdeki konulara cevap da yazılmıyor aynen bu konuya yazılmadığı gibi.

100 kg scooterdan inip 200 kg vitesli bir motora binmek. Bir de eğer sürekli şehir içi kullanacaksan pek de mantıklı değil sanki?

RS200 denen garip, şekilsiz ve aşırı küçük ebatlı o motora da o parayı kesinlikle vermem. Led far yok, LCD ekran yok, ters çatal yok daha saymak istemedim yokları.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Ben D250 ile neden RS200 karşılaşırıyor çok anlamadım; biri naked diğeri SS görünümlü... Karşılaştırmanın D250 ile NS200 arasında olması gerekmez miydi?

1 milyonuncu aynı konuyu açan arkadaşa ödül verilsin bence.

Kardeşim konuyu kişisel alma seninle ilgili değil fakat her gün bu ve buna benzer bir konu açılıyor cidden biraz gerilerde kalmış konuları da inceleyin sonra konu açın. Çünkü açılan aynı türdeki konulara cevap da yazılmıyor aynen bu konuya yazılmadığı gibi.

100 kg scooterdan inip 200 kg vitesli bir motora binmek. Bir de eğer sürekli şehir içi kullanacaksan pek de mantıklı değil sanki?

RS200 denen garip, şekilsiz ve aşırı küçük ebatlı o motora da o parayı kesinlikle vermem. Led far yok, LCD ekran yok, ters çatal yok daha saymak istemedim yokları.

led far yok ama farları iyi aydınlatıyor mercekli olduğu için. ben sonradan led takmıştım daha da iyi olmuştu.

ters çatal vs gereksiz bu motor için çünkü ucube bir alet. racing görünümlü naked bile değil enduro oturuş pozisyonlu garip bir alet. frenleri ve ccsine göre ivmelenmesi güzel gerisi boş. ns daha mantıklı bir motosiklet.

düşünme bile dominar al.1.si yeni bir makina daha güncel bir motor.2.si kilouna daha uygun gelicek daha iyi durucak altında.son olarak zaten uzun yol demişsin dominar daha mantıklı bu konudada.takarsın öne bir tur camı devam.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Uzun yolda aerodinami açısından Pulsar Rs daha avantajlı gibi gözüküyor ama ben yerinizde olsam kaliteli bir tur camı takılmış Dominar 250'yi tercih ederdim.

D400 kullaniyorum, eger sehir icinde kivrak olayim hem de istedigimde cantami baglayip uzun yola gideyim diyorsan D250 kesinlikle uzmez seni :)

D400 kullanmama ragmen uzun yolda sabit 110-120 arasi giderek ara ara 150-160 yaparak ancak o suratte fazla kalmayarak 3.3 civari yaktirmistim gayet ideal oldugunu dusunuyorum

Şehir içi iş yerine git gel günde 5 km bile değil.

Gezmek tozmak ayrı tabi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:40 ----------

D250 sanırım 160 görüyor max doğru mu?

Kesinlikle dominar 250den yana kullanın tercihinizi. Cappuccinodan sonra ikisi de şehiriçinde zorlayacak zaten sizi ama en azından alıştıktan sonra uzun yolda rahat edersiniz.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tip aynı, ağırlık aynı. DonuMor 400 varken neden DonuMor 250?

250 alsak şehir içi fena olmaz aslında. Top speede gelince. Yardıra yardıra, azda meyil aşşa 160 yapar. 400 olsun 250 olsun uzun süre yüksek süratde gidilecek motor değil. Kıpraşımdan adamın feleği şaşar. Dominar 400 tek milli ile en fazla yaptığım hız, rampa aşşağı 179 du. 179 dan sonra firenlemeye geliyordum, yol bitiyordu. Tam hatırlamıyorum kesiciye giriyordu heralde. Benim dişliler stock değildiler. Kaliteli lastik önemli. Motorda iyi lastik olmassa olmaz. Yeme, aç kal ama iyi lastik al, tak.

Hocam canını sıkmak istemem ancak senin kiloya Dominar 400 daha iyi gider gibi :D

Motosikleti
D400
rs200 dominarın yanında oyuncak gibi kalitesiz gözüküyor.

Domınar iyidir iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar