Tomygun ile birlikte Çatalca - Çilingöz gezisi.

Bayram tatilinde çilingöze gitmeyi düşünüyorsanız küçük bir uyarıda bulunmak istiyorum.Mülteci kampından farkı olmuyor

Agalar ve ağabeyler aşkına İstanbul için güzel bir günübirlik rota olmuş. Yalnız espresso ağabey yazında 6 kere "köfte" kelimesini kullanmışsın, gözümden kaçmadı. :cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sinop'ta köfteci bul, oraya da gelelim.

Buyurun.:bounce:

VGB7JY.jpg

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Agalar ve ağabeyler aşkına İstanbul için güzel bir günübirlik rota olmuş. Yalnız espresso ağabey yazında 6 kere "köfte" kelimesini kullanmışsın, gözümden kaçmadı. :cherry:

Yemek kırmızı çizgimizdir. :)

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Merak ettim çilingoza girerken para talep ettilermi ?

Girişte para ödenen yer vardı, oradan döndük para vermedik yani. ama giriş paralı. Web sitesinde tarifeyi yazmışlar. https://www.cilingoztabiatpark.com/fiyat-listesi/

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:49 ----------

Bayram tatilinde çilingöze gitmeyi düşünüyorsanız küçük bir uyarıda bulunmak istiyorum.Mülteci kampından farkı olmuyor

Bayram tatilinde eşimle ve çocuklarla araba doluşup gelsek mi diye aklımdaydı, bu yüzden sordum girişteki görevlilere bayram tatili nasıl olur kalabalık olur mu diye, tabi aşırı kalabalık olacak dediler. Bu yüzden vazgeçtik.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar