- Konu Yazar
Adana'da Polislerin durdurup Egsozdan Keyfi ceza yazmak istemeleri sonucunda Polislerin yasal dayanaksız haksız keyfi uygulamasını videoya cekmiştim.Polisler Bizi cekemezsin Demelerine rağmen İşledikleri suçu ispat niteliğinde video kaydını sılmedim.Gözaltına almışlardı gene silmedim.Karakolda baskı yaptılar silmedim.Telefonuma el koydurdular yok silemediler.Sonucunda gözaltı ifade vs Telefonum siber suç dairesinde ıncelenmek üzere 17 şubatta El Koyuldu.Polisler Ozel hayatımız ihlal etti yaygarası yaparak bunu yaptılar.İşin sonucunda Video incelendi Ve kimsenin özel hayatını cekmediğim anlaşılınca telefonum iade edildi ve KAMU ADINA KOVUŞTURMAYA YER OLMADIĞINA KARAR VERİLDİ
NE OLMUŞTU : MOTORUN GÜRÜLTÜLÜ CALIŞIYOR DENİLDİ CEZA YAZACAĞIZ DENİLDİ.BENDE NEYLE ÖLÇTÜN DEDİM ÖLÇÜ BİRİMİN NEREDE ? SES DÜZEYİNİ AŞAN SESİ BELİRLEDİN Mİ.CEVAP YOK.BEN 30 LARDAN CEZA YAZAMAZSIN DEDİM.ÇOK BİLİYON DEDİ EE KANUN BİLİYORUZ TABİ.
POLİS 32/3 DEN YAZARIM DEDİ YAZAMAN DEDİM EGSOZUN ORJİNAL DEEEEL HAHAHAHHA DEDİ.ORJİNALE GEREK YOK DEDİM BENDEN İYİMİ BİLİYON DEDİ HEEE SENDEN İYİ BİLİYORUM DEDİM. 1823 TL CEZA YAZIP MEN ETTİLER.HEMEN TÜV TÜRK'E GİDİP TESPİT MUAYENESİ YAPTIRDIM.TÜV TÜRK MEVZUATA UYGUNDUR RAPORU VERDİ.MAHKEMEDE KANUNİ OLMAYAN CEZAYI İPTAL ETTİ.NE OLDU ŞİMDİ BİZİM POLİS ABİMİZ.HEPSİNDE HAKSIZ CIKTILAR.
SON ROUND : MAHKEMEDE KELEBEK GİBİ UÇUP,MUHAMMED ALİ GİBİ SOKACAĞIM.

NE OLMUŞTU : MOTORUN GÜRÜLTÜLÜ CALIŞIYOR DENİLDİ CEZA YAZACAĞIZ DENİLDİ.BENDE NEYLE ÖLÇTÜN DEDİM ÖLÇÜ BİRİMİN NEREDE ? SES DÜZEYİNİ AŞAN SESİ BELİRLEDİN Mİ.CEVAP YOK.BEN 30 LARDAN CEZA YAZAMAZSIN DEDİM.ÇOK BİLİYON DEDİ EE KANUN BİLİYORUZ TABİ.
POLİS 32/3 DEN YAZARIM DEDİ YAZAMAN DEDİM EGSOZUN ORJİNAL DEEEEL HAHAHAHHA DEDİ.ORJİNALE GEREK YOK DEDİM BENDEN İYİMİ BİLİYON DEDİ HEEE SENDEN İYİ BİLİYORUM DEDİM. 1823 TL CEZA YAZIP MEN ETTİLER.HEMEN TÜV TÜRK'E GİDİP TESPİT MUAYENESİ YAPTIRDIM.TÜV TÜRK MEVZUATA UYGUNDUR RAPORU VERDİ.MAHKEMEDE KANUNİ OLMAYAN CEZAYI İPTAL ETTİ.NE OLDU ŞİMDİ BİZİM POLİS ABİMİZ.HEPSİNDE HAKSIZ CIKTILAR.
SON ROUND : MAHKEMEDE KELEBEK GİBİ UÇUP,MUHAMMED ALİ GİBİ SOKACAĞIM.

Son düzenleme: