Ug400 ün sağlam piyasası var olmasa önermezdim zaten..
Motor seçiminde çok gizli bir bilgi vereceğim.
Alacağın motorun üstünde aşağıdaki 4 kelimeden biri yazmalı.
Honda - Suzuki - Kawasaki - Yamaha
O yazının altında da şu yazıyor
150-200-250-300 bin tl)
Fırında yeni çıktı. Motor üstünde dört kelimeden biri yazıyor:cherry:
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-2019-trafik-cikisli-18000-km-de-kazasiz%2Cextrali-v-strom-250-1035094506/detay
Beni frenleri ve amortisörleri cezbetti. R25 im vardı fakat hiç kafam rahat kullanamadım. Gittiği kadar durmuyordu. Abs de yoktu. Yürütmek için 8 9 bin deviri geçmek gerekiyordu. Bu motor çok kıvrak ve yetenekli tur camı takıp uzun yola da gelir heralde?
Birde dominar iyi hoş ama şikayervar gibi sitelerden vs bakınca soğudum biraz. Hem o kadar para ver hemde kronik sorunlarıyla uğraşmak mantıksız geldi.
Hayırlı olsun güzel tercih..
Arkadaşlar marka tutar gibi fanatizm yapmayın gereksiz hareketler… dominar 400 de sorunsuz bir sürü kişi 120 bin 140 bin 160-170 binleri devirmiş insanlar var .. çok satan motorun şikayeti fazla olur çok doğal.. Biz nedersek diyelim adamlarda sıra var şu an ellerinde stoklarında kalmamış durumda..
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim dominar alacaktım ama internette bakındım biraz vazgeçtim.Varsın az daha güçsüz olsun dedim ama japon olsun diyerek çok düşük km de cb 250 r aldım kmsi de düşük.Sizce iyi yapmış mıyım?