A1 EHLİYET İLK MOTOR

Merhaba ben 16 yaşındayım ehliyetimi bu ay sonu alıyorum ilk motor ne almalıyım sizce ya şöyle birşeyler istiyorum ayıypır söylemesi ama cg olmasın kötü duruyor scooter da olsun istemyiroum biraz sorunlu olabililir halledebilirm ama tavsiye edersiniz (AZ YAKAN OLABİLDİĞİNCE):p:p:p:p:p

Motosikleti
S1000XR
Merhaba ben 16 yaşındayım ehliyetimi bu ay sonu alıyorum ilk motor ne almalıyım sizce ya şöyle birşeyler istiyorum ayıypır söylemesi ama cg olmasın kötü duruyor scooter da olsun istemyiroum biraz sorunlu olabililir halledebilirm ama tavsiye edersiniz (AZ YAKAN OLABİLDİĞİNCE):p:p:p:p:p

Bütçenizi bilemiyorum ama kuzenimde ehliyetini aldıktan sonra ona Honda CB125E almıştık, hem başlangıç için ideal hem de benzini oldukça az yakan bir motor, 5 yıl oldu hala kullanmaya devam ediyor. Görüntü olarakta fena değil bence tabi sizin tercihinize kalmış bir durum.

Cafe racer bajaj boxer al taş gibi kullandım üstüne arkadaşıma sattım oda kullandı

Aynı benim eski durumdasın 16 yaşında aldım A1 ehliyeti o zamanlar rks 125r almıştım sıfır bayiden 2018 model 10 bin km kullandım sorun çıkarmamisti ve acemilik atmıştım şuan a2 aldım , erken yaşta ehliyet almanın sorunu da bu işte CC yükselteceğin zaman ehliyet sorun oluyor eski kasa Mondial driftlere bakabilirsin cb125 ACE idealdir görüntüsü iyi olsun biraz dersen benim gibi touring modellere bakarsın bende senin yaşta öyle düşünüyordum, şimdiden hayırlı olsun

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Naked bir model. Marka önemsiz (Cok eski olmadıgı surece)

Motosikleti
BAJAJ DOMİNAR 250
Cevap belli o zaman cg istemiyorsan ybr cb125 mondial driftl (eskileri 125 değil 135 cc a1 süremez ) benelli 125 gibi 125 cc motorlara bakacaksın ama en önemlisi bütçen ne kadar 60 70 bin lirayada 125 cc motor var 10 15 bin lirayda

Drift L al çok memnun kalırsın ben sıfır aldım uzun yola gitmediği sattım ama Şehir içi mükemmel konforlu

Burada 125cc bir karşılaştırma yapılmış belki yardımcı olabilir.

https://www.motosiklet.net/forum/test-merkezi/195970-125-cc-commuter-modelleri-karsilastirma.html

Tabi bunların yanında biraz daha eski olan

Yamaha Ybr 125 ve Honda Cb125 Ace motorları da var.
Bütçeniz yetiyorsa Cbr 125R öneririm.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar