Sayin ero,
yaptiginiz yorumlar cogu zaman isabetli olsa da, kullandiginiz üslup acikcasi benim hoşuma gitmiyor.
Bu başlikta degil, baska bir baslikta 15 yasinda bir cocuk icin yazdiklariniz mesela beni fazlasiyla rahatsiz etti.
Yani yaşiniz buyuk olabilir, bu dunyada fazla yıl geçirmissiniz. Tecrubeniz ve bilgi birikiminiz icin tebrikler. Ancak herkes sizin diliniz ile konussa, forumda faydali baslik kalmaz.
Ozgurce, saygi cercevesinde fikrimi belirtiyorum sizden bu dunyada daha az zaman gecirmis bir birey olarak.
Size de öyleyse yukarıda yazdıklarımı aynı şekilde tavsiye ediyorum.
Burada yapılan şeyler bilgi paylaşımı yani insanların bir birlerine bir şeyler öğretmesi değil mi? Herkes her şeyi aynı şekilde öğretmek zorunda mı? Bireysel hakaret ettim mi? (forumdaki ampülcüleri tenzi ederim onlar laflarımı sonuna kadar üzerlerine alabilirler!) Hakaret başka şey temenni başka şey. Biz milletçe yufka yürekli olduğumuzdan her eleştiriyi ya da fikrimize uymayan yorumu hakaret adlediyoruz.
Şimdi burada konu ne? Korumalı bot yapmak. Böyle koruma olur mu? Akıl var fikir var, göz var izan var!
İlk başta ne yapmışım? ADAM GİBİ insan yerine koyup bir korumalı bot nasıl yapılır diye 2 tane video paylaşmışım. Ne yapılabilir? Bu videolar izlenip hmmm demek ki yanlış düşünmüşüz, mesela o perçinler kaza yapınca bir tarafımıza kaçar ya da lan bu gavur! nasıl bir malzeme kullanmış plastik olarak diye araştırma yapılabilir mi? Yapılabilir ama yok, cahil kafayla bir iş yapıldı diye uu çok süper. Yahu manyak mısınız? Doğruyu göstermek de suç olmuş elin amiyane tabirle bebeleri el birliği ile bu cahilce hareketi destekliyorsunuz.
İcat yapılacaksa önce araştırma yapılır. Yaptım oldu ile olmaz.
Mesela hemen uydurayım, illa normal bot mu kullanacaksın? Peki tamam, motosiklet pantolonlarında ya da montlarında kullanılan sırtlıklar var. Onlardan alınır-bulunur, botun etrafına yumuşak koruma olarak dikersin. Al sana icat.
Neyse ya amaan banane!
Not: O 15 yaşında silivride motosiklet kullanacam diyen "bebe"ye ne dedik? okulunun adını yaz dedik. Yazdı mı? Hayır! Bir düşün neden...