- Motosikleti
- Sym Wolf Sb250Ni
Ahaha ben de merak ettim. 18 kişiden aşağı olmamanız lazım. :mrgreen:
24 kişiydik. Allah Allah hesap herkese normal gelmiş, bir benim ruhum fakir sanırım :queen:
Ahaha ben de merak ettim. 18 kişiden aşağı olmamanız lazım. :mrgreen:
24 kişiydik. Allah Allah hesap herkese normal gelmiş, bir benim ruhum fakir sanırım :queen:
Vay sefiller hala bira, rakı mı içiyorsunuz siz. Yarın zam gelsin bir daha alabiliyor musunuz göreceğiz. Oğlum zam yapın bunlara.... hala içiyorlar.
İstanbul şartlarına göre 24 kişiye 18 bin tl bedava bizim arkadaş 2 erkek 4 kız 6 kişi eğlenmeye bu yeni nesil meyhane deniyorya onlara gitmişler 14 bin tl hesap gelmiş ..
Valla orta halli yerlerde tabelalarda görüyorum Beşiktaş’ta falan Happy hour var indirimli saatler o saatlerde içersen 30 - 35 arası ama happy hour biterse 40-50 -60 mekanına göre değişiyor bazı lüks yerlerde 80-100 liraymış ..
Benzin alıp gezin o paralara,içmek nedir ya boşa giden para.
Arkadaşlar eski usül çapkınlık yapmak da artık zorlaştı. Her Cumartesi gecesi bir mekana gitsen, valesiydi, otoparkıydı, içkisiydi, Pazar sabahı da son sevişme sonrası brunch vs derken masraflar felaket. Böyle hayat mı geçer?
Bekar ve kendisi dışında bakmakla yükümlü olduğu kişiler olmayan birisi için para biriktirmek çok mantıklı değil bence. Zor zaman akçesi bir miktar bulundurulmalı tabiki. Öteki türlü iki m2 yere gideceğiz. Varken yemek lazım.
Arkadaşlar eski usül çapkınlık yapmak da artık zorlaştı. Her Cumartesi gecesi bir mekana gitsen, valesiydi, otoparkıydı, içkisiydi, Pazar sabahı da son sevişme sonrası brunch vs derken masraflar felaket. Böyle hayat mı geçer?
Benzin 30-40tl olursa 250cc üzeri kullanıcı grubunun en az %60 lık kısmını eskisi gibi yollarda göremeyiz.
eski usül çapkınlık bile artık lüsk olmuş bunları kredi kartıyla yaparsın ay sonu banka dan ararlar sen üzerine rahat birşeyler giy biz geliyoruz![]()