Gümrük hakkında.

Başlıktan mont falan sandım, motor değildir herhalde diye girdim.. Motoru burda gördüm bende çok iyi duruyor be. Hayırlı olsun kazasız belasız binin. Birde Resim atın bari :cat: 12 yıl şimdiden yemeden içmeden biriktireyim de emekliliğimde alırım :cherry:

Motosikleti
S1000XR
Başlıktan mont falan sandım, motor değildir herhalde diye girdim.. Motoru burda gördüm bende çok iyi duruyor be. Hayırlı olsun kazasız belasız binin. Birde Resim atın bari :cat: 12 yıl şimdiden yemeden içmeden biriktireyim de emekliliğimde alırım :cherry:

Eyv. teşekkür ederim. :)Hayırlısıyla bi teslim alabileyim resim de paylaşacağım inş. :mrgreen:
Vallahi artık birikimde yapılmıyor ki, önceden yapmış olmasam inan alma şansım yok.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Eyv. teşekkür ederim. :)Hayırlısıyla bi teslim alabileyim resim de paylaşacağım inş. :mrgreen:
Vallahi artık birikimde yapılmıyor ki, önceden yapmış olmasam inan alma şansım yok.

Hayırlı olsun şimdiden.
Evet, burada foto da paylaşın, mutlu sonlu konulardan olsun bu konu da.

Motosikleti
S1000XR
Hayırlı olsun şimdiden.
Evet, burada foto da paylaşın, mutlu sonlu konulardan olsun bu konu da.

Teşekkür ederim. Motosiklet mağazaya dün geldi, kurulumunu yapıyorlar, kısmetse yarın veya yarından sonra yola çıkıp almaya gideceğim. Bu hafta paylaşırım artık foto. :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:16 ----------

Hani motor nerde haniii fotoo

Hocam dün geldi motosiklet mağazaya, yarın ya da yarından sonra almaya gideceğim, İstanbul'da olmadığımdan hazır vaziyete gelene kadar bekliyorum almak için :mrgreen:

Motosikleti
Ns200 15"
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin güzel günlerde kullanmak nasip olsun.

Teşekkür ederim. Motosiklet mağazaya dün geldi, kurulumunu yapıyorlar, kısmetse yarın veya yarından sonra yola çıkıp almaya gideceğim. Bu hafta paylaşırım artık foto. :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:16 ----------

Hocam dün geldi motosiklet mağazaya, yarın ya da yarından sonra almaya gideceğim, İstanbul'da olmadığımdan hazır vaziyete gelene kadar bekliyorum almak için :mrgreen:

Hayırlı olsun güle güle kullanın:rendeer:

Resim ve yorum bekliyorum. Ağırlık durumu ve kıvraklığı en merak ettiğim yönü

Türk filimlerindeki durum gibi.

Zengin olunca bizleri unutmazsın dimi.Hiç olurmu öyle şeyy.
Sonrası malum. :):):

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bence yeni motorun hevesiyle mutlu mutlu sürüyor, bu havalarda foruma girmeye fırsat bulamamıştır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar