Ben de bugün yarın deneyeceğim, hatta montunu da almayı düşünüyorum yaz için. İçimizden kim daha önce denerse fikirlerini paylaşsın bence burada.
Ben de bugün yarın deneyeceğim, hatta montunu da almayı düşünüyorum yaz için. İçimizden kim daha önce denerse fikirlerini paylaşsın bence burada.
Bugün riderdenim efil pantolonu aldım. Çok güzel gözüktüğünü söyleyebilirim. Yazın da püfür püfür olacak gibi :cherry:
Hadi bakalım hayırlı olsun, ben daha gidip deneyemedim bile
Thebikerjeans!ı kesinlikle tavsiye etmiyorum. ilk giyişte dikiş atması yaşadım 10 cm kadar. kesinlikle iade almadılar. ürünlerinin arkasında durmuyorlar. Bence diğer markalara yönelin.
Bunu yazdığınız iyi uyarı olmuş. Habire reklamları karşıma çıkıyordu, bu markaya da baksam mı diyordum. Dana önce riderdenim almıştım yine aynı deneyip beğendiğim markadan devam edeyim.
Bende bu işi yaptım, marka şikayetlerini lütfen iyi irdeleyelim. Şikayeti yazan arkadaşın hesabı 1 haftalık bile değil, tek mesajıda bu. Ben o markanın ürününü kullanmadım ancak böyle çok mevzuyla karşılaştım tek mevzu ile firmayı gözünüzde bitirmeyin lütfen bir göz atın.
Genellikle iyi şeyleri insan yazmaya üşenir ama bir sorun yaşayınca haliyle canı yanan insan yazar. trol olabilir bir sıkıntısı olabilir o ayrı ama zaten bir ürün almaya niyetlenince araştırırken tek bir kişinin tek bir mesajına bakılmaz, toplam geneline bakarım, ama pantalon alacağım zaman alışerişe çıktığımda elbet aklıma gelir bu da.
Tabi uyarınız iyi olmuş, not da düşmüş olalım, insanlar tek bir yorumla almaktan vazgeçebilirler.