Buraya ne onerirsiniz

Ufak bı kaza geçirdim çok şükür iyiyim. Asıl mesela moturun tamirinde burayı nasıl yapmamı onerirsiniz.

Motosikleti
CB650R
Geçmiş olsun
Sanayide güzel bir boyacı araştırın,
Ojeye aynı renk boyadan bastırın
Birde sprey cila alın
Sırayla ince zımpara(zarar gören yeri taşmadan > oje > cila > pasta

Çok zor fark edilecektir

Elim yatkın detaylı yapmak isterim der iseniz plastik eritin üstüne eriyen açıyı doldurup zımparalayın
Zor bir işlemdir berbat hale bile gelebilir önceden hiç böyle bir şey yapmadıysanız bulaşmayın
Plastik kaynak ve boya örnek video

ymg

Yukardaki önerilere alternatif olarak ucuz, kolay ama içinize de sinecekse "stikır" yapıştırın gitsin. Boyatmaya karar verirseniz çıkartırsınız. Hatta zamanla hoşunuza giderse öyle kullanırsınız. Öbür tarafa da yapıştırırsanız simetri sorunu da olmaz. :)

Geçmiş olsun
Sanayide güzel bir boyacı araştırın,
Ojeye aynı renk boyadan bastırın
Birde sprey cila alın
Sırayla ince zımpara(zarar gören yeri taşmadan > oje > cila > pasta

Çok zor fark edilecektir

Elim yatkın detaylı yapmak isterim der iseniz plastik eritin üstüne eriyen açıyı doldurup zımparalayın
Zor bir işlemdir berbat hale bile gelebilir önceden hiç böyle bir şey yapmadıysanız bulaşmayın
Plastik kaynak ve boya örnek video

harika iş. bayıldım

Moturu sol tarafa da düşürüp fabrika çıkışı böyle bunlar diyebilirsiniz :)

Sticker en masrafsızı gibi duruyor

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Forumda Motomania Gökhan'a karşı zaman zaman önyargılar olabiliyor. Ben adamı hep sevmişimdir, takip de ediyorum. Geçen Ninja 250 Sl'e rötuş yapmıştı. Video linkini aşağı ekliyorum, belki sizin derdinize derman olur.

https://youtu.be/bMhI47_AZFQ

Herkese çok teşekkürler satarken yanlış anlaşılma olmasın diye sticker yapıştırmaya düşünmüyorum, boya kodunu öğrenip sulu zımpara boya cila yapacağım teşekkürler :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar