Çıplaklar buraya!...

hadi hayırlı olsun diyorum.Doğrusu bu segmentte bir boşluk vardı. Bu arada Chopper'larla ilgili olarak sadece gösterişli ve hantaldır açıklamasına katılmıyorum. Harley&Davidson adlı iki gencin garajlarında imal edip bir efsane haline gelen daha sonra Amerikan ordusu tarafından savaşta kullanılan, uzun ve ıssız amerikan çöllerindeki otoyollarda, yeniden özgürlüğün ve western ruhunun temsilcisi bir segment daha doğrusu bir yaşam tarzının sembolüdür o...

Bencede hayırlı olsun arkadaşlar piyasadaki markalar bizim gibi çıplak severlere bu türden aletler sunduğu için şükretmeliyz dielim:p ayrıca er6n'ninde cbf 500kadar yeni başlayanlara uygun olduğunu duymuştum ki bende öyleyim:)özellkikle de selesinin alçaklığı bakımından

tum naked tutkunlari merhaba,
bikac onerim olucak ozelliklede monster hastalarina...ben de bir monster tutkunuyum hatta tutkunundan da ote yani hastalik bulasici acaip manyak super garip olaganustu b durum b:queen:
bende cok pahali oldugunu alinamayacagini dusunurdum 2-3ay oncesine kadar,fakat gercekten cok uygun fiyatlara monster lar var.bence DUCATI hayalinizi ertelemenin bir amaci yok.evet belki bakimlari parcalari vs boraz pahali ama,ondaki zevki hic bir motor vermiyor.biraz arastirirsaniz gerckten uygun motorlar var piyasada.hele de su yazin bittigi gunlerde.bence fiyati uygun diye(hyosung kullanicilari yanlis anlamasin) gidipte 7-8milyar hyosunga vereceginize,o fiyatlara ikinci el monsterlar var,onlari dusunun...dusunenlere yardimci olabilirm.bisuru tanidigim arkadas var motorunu satan.foto eklemei bilseydim eklerdim monsterlari ama belki daha sonra. ducati yi utopya olarak gormeyin bence.selamlar.

tum naked tutkunlari merhaba,
bikac onerim olucak ozelliklede monster hastalarina...ben de bir monster tutkunuyum hatta tutkunundan da ote yani hastalik bulasici acaip manyak super garip olaganustu b durum b:queen:
bende cok pahali oldugunu alinamayacagini dusunurdum 2-3ay oncesine kadar,fakat gercekten cok uygun fiyatlara monster lar var.bence DUCATI hayalinizi ertelemenin bir amaci yok.evet belki bakimlari parcalari vs boraz pahali ama,ondaki zevki hic bir motor vermiyor.biraz arastirirsaniz gerckten uygun motorlar var piyasada.hele de su yazin bittigi gunlerde.bence fiyati uygun diye(hyosung kullanicilari yanlis anlamasin) gidipte 7-8milyar hyosunga vereceginize,o fiyatlara ikinci el monsterlar var,onlari dusunun...dusunenlere yardimci olabilirm.bisuru tanidigim arkadas var motorunu satan.foto eklemei bilseydim eklerdim monsterlari ama belki daha sonra. ducati yi utopya olarak gormeyin bence.selamlar.

Son düzenleme:
Sana inat yarın gidip Hyosung 250 comet aLacam :p
Ducati Monster sadece bi motosikLet degiL apayrı bi makina,şampiyonlar Ligi şampiyonu :cherry:

bunada naked diyebilirmiyiz emin değilim. eğer öyleyse nakedlerin lideri olacak çıktığında.
Hayabusa Motorlu Suzuki B-King
1wwyf1.jpg

2wwnx0.jpg

3wwbg3.jpg

Sana inat yarın gidip Hyosung 250 comet aLacam :p
Ducati Monster sadece bi motosikLet degiL apayrı bi makina,şampiyonlar Ligi şampiyonu :cherry:

ya birak bu yersiz inadi,sana da b monster alacaz eninde sonunda,nolcakki adana istanbul 1000km,gelir gidersin her 10bin de bir:queen:

BueLL Lightning

eee bir çıplak tutkunu olarak bu forumu boş geçemezdim değil mi ?
bende buralıyım arkadaşlar ALLAH bana da bi çıplak nasip etsin...
ahanda bu da benim hastalığım

BueLL Lightning

birazda ortaya karışık yapalım

Cagiva Raptor 125

Ducati MonsteR 620 DaRk ( efendim ne buyurdun abi ? hemen abi ? abimiz MonsteR abicim )

Yamaha V-MaX ( nedir? budur? emret agam)

Yamaha MT-01 ( işte V-Max aganın halefi budur abicim aksini düşünen ? )

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Çıplaklar buraya diyince bende şey sandım......:queen: :queen:

Tamam girdiğim gibi çıkarım rahatsız olmayın bizimki elbiseli...:queen:
Herkese saygılar....

Başlığı ne zmandır okumamıştım ama sanırım herkez aynı fikirde monster orta sınıf çıplakların piri agası babası vesaire kimse nin fz6 dan bahsederken ağzının suyunun aktığını duymadım veya gsr dan ama nedense bu monster şekil itibariyle kaslı motor efsanesinin or sınıfta lideri.Dün özay bana bmw nin 1200 serisinden bir çıplak gönderdi bir üst segmentte düşünülebilir.işte lafı gecen çıplak..
kim demiş çıplaklar çirkindir diye

Not:yarım grenajlı motosiklet naked deildir kendini kandırma örsan:)

Bir not daha:ÜST SINIF BELKİDE ŞU ULAŞILAMAYAVAK ÇIPLAKLARI KOYMAYIN SİNİR OLUYORUM:)

cb 900 sahibiyim,tadındaz yenmez bir makina."bırak beni,ben gidicem" diyen bir makina.

Buda benim makina Hakkini yememek lazim ciplak likta nudistler kitabina gecmis bir makina:mrgreen: Cok gusel yatiyor ve yolda cok rahat bir makina
gs500to6.jpg

Buda 2007 V max yakında yollarda olur benim illet hastalığım kronik sıkıntım !
Bizim hyoları andırıyormu dersin ?

arkadslar bnde buyuk ihtimal naked ci olcmm haziranda :D
cbf 500

Buda benim makina Hakkini yememek lazim ciplak likta nudistler kitabina gecmis bir makina:mrgreen: Cok gusel yatiyor ve yolda cok rahat bir makina

Benim onceki makinam.. Hakikaten kullanimi cok rahatti. Lastikleri iyi olduktan sonra bir saga bir sola hic yormadan yatar.. Yeni baslayanlara her zaman oneririm..

650 s için ne diyorsun bi sende var sanırım :) cengiz abiyle konuşmama mütakip er 5 kimsede yokmu yahu

naked makinalar daha vahsi duruyor gozumde. Yollarda boyle sinirli bir boga gibi. Silindir blogu boyle ortada durdukca insan da zevk yapiyor. Naked makinalar gercekten street makinalaridir. Ve sokaklarda Racingleri tokatlakmak icin uretilmistir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar