Bu akşam bizim mahallede aşağı yukarı biraz alıştırma yaptım. Size 1-2 sorum olacak.
* 30 dakika, biraz dur kalk yaparak 2km'lik sokakta kullandım. 30 dakika sonunda motor harareti oldukça yükseldi (kırmızıya gelmedi ama baya yaklaştı)ve fan açtı. Bende fazla zorlamamak için turuma son vermek zorunda kaldım.
* Motor rölantisi 1000 devrin üstünde, ve sabit değil ibre hafiften oynuyor. İlk çalışmasıda biraz sorunlu 2. veya 3. denemede çalışıyor.
* motor rölantide iken motordan metal bir tınkırtı sesi geliyor, sanki bir tel motora çarpıyor gibi.
* Ve son olarak arka tekerin orda ince bir hortum var, biryerlerden kurtulmuş arka lastiğe doğru sarkıyor, yarın sabah nereden düştüğüne bakacağım.
Bunlar normal midir arkadaşlar...
-bende de hararet yukseliyo ama kendini sogutuyo..
-motor kapaginin altinda kapak hidroliginin altinda vidali biyer var. onu acinda icinde iki tane ayar vidasi gorursun.. onlardan rolanti ayarini yapabilirsin.
-tel sesini bilemicem
-o ince hortum akuden geliyo. acil durumda kullaniliyomus, camurluk hizasından kesmende bi sorun yok.
bu arada ben de 6 aydır x9 kullaniyorum, hayatimda verdigim en dogru karar oldugunu dusunuyorum.:cat: hem az yakıyo hem de yeterince kuvetli, cok keyifli bi motor.:cherry: