Son tahlilde (hayat bilgisindeki öğretmen gibi oldu

) elde kalanları kısa bir toparlayayım; kararımdan önce bir kez daha yardım rica etmiş olayım.
* Dominar 250 ; ödemem kolay, sıfıra yakın dolu makineler 70 bandı ortalama, ama güç ve ağırlık açısından bir türlü ikna olamadım. gv650'den sonra yavan kalır gibi geliyor.
* Dominar 400 UG ; Bütçeyi zorlar ama 40 beygir, 85-90 bandını gözden çıkarmak gerekecek. Tasarımı, ve diğer detayları hoş, bana en mantıklısı bu gelse de garip bir şekilde 2.eli eh gibi geliyor.
* Honda Forza 300 ; gene 80-85 bandına düşük kilometre motorlar var fakat 2.eli cidd zayıf bir de son hız ve uzun yol performansı bana yetersiz kalabilir gibi geliyor (250 sınıfı tüm skuterler için geçerli aslında)
* Versys 650 ; 2007-2008 model absli modeller 80 civarında bulunabiliyor. aslında istediğim motosiklet ama 2.eli, değer artığı ve olası arıza durumlarında usta/parça denklemi yorucu olur gibi.
* KLE 500 ; Babama dominar alıp bunu kendime alabilirim ama 130/140'tan sonra kafa sallamaya başlıyor. Hoş doğal aslında motorun amacı 130 gitmek değil, ama yaş 29 olunca arada insan yaramazlık istiyor.
Bu iş Dominar 250'ye doğru istemesemde gidiyor gibi ama versys çok aklımı karıştırdı. Aklıma yatan tek bir ilan var gerçi, o da ne durumda gidip bakmak lazım.