Arkadaslar ozellikle avrupa yakasinda oturan arkadaslar.
Buyuk cekmece mimar sinanda
Baslangic petrol var petrol ofisi litresi 4.3tl mi ne epdk nin belirledigi gercek satis fiyatindan veriyorlar.
Akcansa cimento fabrikasinin tam karsisina
Ben sislide oturuyorum.
1-1.5senede bir defa 5lt aliyorum.30k km yapmama yetiyor artiyor.
Bazen ben gidiyorum bazen giden motorcu arkadaslarima aldirtiyorum.
Sizde alin 5-10-15lt ese dosta gelis fiyatindan verin kendinizde yararlanin.
En uygun orayi buldum ben.uzak ama degiyor.
Bazen Arabayla bazen motorla gece 2de yola cikiyorum trafiksiz keyifli bir gezi yapip alip geliyorum.
Başlangıç petrol malesef bu şubesini kapatmış görüpte gitmeyi düşünenleri haberi olsun elimde bidonumla boş döndüm.
Kırklareli vize şubesi var veya alomazot comdan online satıyorlar. Epdk nin güncel satış önerisi 23 tl ama malesef litresi 30-35 liralara geliyor internet siparişiyle yani kendi açımdan pahalı. mazot kullanırım daha iyi.
Gaz yağı uygun fiyatları önerilere açığım arkadaşlar almam lazım 10-20 litre neyse artık kenara stok yapacağım
Gazyağı yerine benzin kullanımı aynı vazifeyi görürmü acaba?
Gazyağı yerine benzin kullanımı aynı vazifeyi görürmü acaba?
Gazyağından çok daha hızlı temizliyor ama oringlerin de canına okur. Ben ömrü dolmak üzere olan zincire kullandım ve gerçekten gaz yağından çok daha çabuk temizledi. Bu arada gazyağı da zararsız değil malum balon testinde onun da ne kadar zararlı olduğunu gördük. Mazot bence daha mantıklı bir seçim olur çözücülüğü benzin ve gaz yağından daha düşük.Gazyağı yerine benzin kullanımı aynı vazifeyi görürmü acaba?