Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aynısını bursada sahra çölünü geçecek gibi çantaları boş şekilde takıp aralara girmeye çalışan gs1200 de gördüm. Taksiyle arabayı boydan boya haşat etmişti. Arabaylayken nerde yan çantalı motor görsem kaçıyorum artık
bak ya :mrgreen: iyi güldüm, adam da motosiklette teknelere tam basket olmuş. motosiklette maddi hasar garanti zaten de acaba teknelerde ciddi bir şey var mı? bu arada adam savrulduğu an frene basabilseymiş motosiklet aşağı uçmayabilirdi sanki.
Muhtemelen Harley-Davidson kullanıp lowside yiyen tek kişidir, fabrika bu adama ödül bile vermiş olabilir. Hatta kendi içlerinde "artık viraj dünyasında biz de varız" demiş olabilirler.