Benden hoşlanıyorsan canım demiyceksin cicim diyceksin.
Merhaba. Neresi için hesaplayarak 25km fark yarattığını söylediniz? Mesela anadolu yakası e5'den avrupa yakası ataköy tarafına veyahut cerrahpaşa hastanesine yol hesapladığımızda birinde 8 km, diğerinde 11 km fark ediyor.
Merhaba , Köprü tek geçiş 3.25TL. 11km için 100km'de 4 litre yakan bir motor 8,55TL fazla yakıyor köprüden geçerse. Total ekstra maliyet tek yön 3,25+8,55=11,8TL
Avrasya tüneli 21TL. eğer 6-7 litre falan yakan bir motorumuz yoksa köprü hala daha daha mantıklı bence.
Bir haberde bile neden yasak olduğu yazmıyor. Canım Türkiyem be.
Zehirli gazlar konusu yalan dolan. Cabrio araba da mı almıyorsunuz içeri? Kaç arabanın camı açık giriyor? fasa fiso
Bir ara tünele giremediğim için feribot kullandığım esnada sohbet ettiğim bir motorcu başka bir versiyon anlatmıştı. Bu tarz battı çıktı tünellerde küçük vortexler oluşma ihtimali varmış, yurtdışında da benzer tüneller bu nedenle motosiklete kapalıymış. Akla yatkın bir söylem kabul, e noldu vortex ihtimali mi ortadan kalktı şimdi?
Ben kullanır mıyım bilmiyorum, zira Avrupa yakasına geçmekten zaten nefret ediyorum. Belki böyle tur dönüşlerinde falan kullanır mıyım bilemedim zira 1. köprüye girmekten ve Mecidiyeköy vs kısmını geçmekten de nefret ediyorum motorla. Sahildeysem feribota giderim çay sigara olur kafasındayım.

doktoru döv
Değil mi? Niye söylemiyorsunuz? Hemen gidip babama bir iki tanesini dövdürteyim bari![]()
Şu Avrupa yakasında en nefret ettiğim yerler Mecidiyeköy'ün her bir zerresi, E5'te Haliç girişi, Şirinevler-Çobançeşme sapağı arası, Sefaköy-Avcılar arası. Her türlü trafik kuralını bypass etsem de yine de o bölgelerde olmayı sevmiyorum. Bence Avrasya tüneli sürekli olmasa da arada bir geçişler için iyi bir çözüm. Her gün her gün de olmaz tabi, pahalı kalır.
Şu Avrupa yakasında en nefret ettiğim yerler Mecidiyeköy'ün her bir zerresi, E5'te Haliç girişi, Şirinevler-Çobançeşme sapağı arası, Sefaköy-Avcılar arası. Her türlü trafik kuralını bypass etsem de yine de o bölgelerde olmayı sevmiyorum. Bence Avrasya tüneli sürekli olmasa da arada bir geçişler için iyi bir çözüm. Her gün her gün de olmaz tabi, pahalı kalır.
Bir akrabam YTU Davutpasa lojmanlarina tasindi. Kampus Bayrampasa, Esenler, Gungoren, Zeytinburnu ile cevrili. Buraya gitmeyi dusunsene. Merter'den gitmek istersen orasi daha eglenceli, eski sanayiinin icinden.