Dominar 400 vs 250NK

Motosikleti
Forza 250
Merhaba.Yaz öncesi şuan nmax 155 olan motorumu bu yukarıda ki iki modelden birine yükseltmek istiyorum.Ancak kafam çok karışık,d400 un ilk 2 vitesteki torku beni gerçekten cezbediyor ancak işçilik olarak 250nk çok daha iyi gibi geliyor nedense,d400 u 2 gün boyunca sürdüm titreşim biraz fazla gibi geldi bana,şuan 250nk surmedigim için kararsızlık yaşıyorum.D400 alırsam bütün paramı vermiş olcam ancak 250nk alırsam tahmini bir 6-7 kenara atmış olcam.Bu iki model arasında sizlerin fikri nedir acaba?

Merhaba.Yaz öncesi şuan nmax 155 olan motorumu bu yukarıda ki iki modelden birine yükseltmek istiyorum.Ancak kafam çok karışık,d400 un ilk 2 vitesteki torku beni gerçekten cezbediyor ancak işçilik olarak 250nk çok daha iyi gibi geliyor nedense,d400 u 2 gün boyunca sürdüm titreşim biraz fazla gibi geldi bana,şuan 250nk surmedigim için kararsızlık yaşıyorum.D400 alırsam bütün paramı vermiş olcam ancak 250nk alırsam tahmini bir 6-7 kenara atmış olcam.Bu iki model arasında sizlerin fikri nedir acaba?

250 lik bir motosiklet seni yükseltmiş gibi hissettirmeyebilir. Dominar tavsiye etmem. Titreşim o motorda yaşayacağın sıkıntıların en hafifi olabilir. Hareket halinde stop edip sürücüsünün kaza yapmasına sebep olduğu videolar var. Biraz daha ekleyebilirsen 400nk düşünebilirsin. 400cc 2 silindir, dominara göre bariz düşük titreşim. Bütçem yeterli değil dersen 250nk alman daha mantıklı olur. Henüz bir kronik sorun yaşayana denk gelmedim ve kullanan kişiler son derece memnun.

Motosikleti
Forza 250
Açıkçası bende güç farkı olmasa,nk250 diyeceğim gönül rahatlığıyla ama dominar400 de gerçekten biraz sıkıntılı gibi parça kalitesi olarak örneğin ayak pedleri,motorun ayaklığı elcik gibi basit şeylerde bile cfmoto sanki çok daha kaliteli üretmiş gibi,peki d250 hakkında ne dersiniz? Sanırım şuan kullanan herkes çoğunlukla memnun bir kroniği yokmuş galiba

Dominar250 ve 250nk daha adil bir karsilastirma olur sanki.

cfmoto nun takdir ettigim yani, geri donusleri dikkate alip kronik sorunlara cozum uretmesi. 2021 model var komsumda, suana kadar eski kasalardaki meshur kronikleri yasamadi.

250nk cok keyifli, narin bir sehirli. Sekil muthis, performans guzel. radyotor kagit gibi gidonu zorlasan yamulcak gibi. Yani boyle nazli bir guzel.

Dominar250 surmedim ama yakindan inceledim malzeme kalitesi 250nk dan kesinlikle daha iyi. Motor "rahat ol moruk oram buram yamulmaz tas gibiyim" hissi veriyor.

400nk kullanicisi var tanidigim, yakinda motora benzin dokup yakacak. Hic tavsiye etmiyor, aldigim gune lanet olsun diyor. Yapabilecek her arizayi yapti diyor.

Velhasil bilemiyorum kolay gelsin:)

Motosikleti
Forza 250
Evet zor bir seçim keşke az daha bütçe olsa da mt-25 alıp sorunun içinden direkt cikilsa

açık ötesi dominar 400 tartışılcak bir konu yok.ha dersen tipi kötü rengi kötü bilemem ki bence iyi.250d ile kıyaslasaydında yine dominar 250 derdim.nk250 nın üstün bir yönü yok dominar karşısında.pulsar ile kıyaslarsan o zaman işler eksi artı değişir tabi.

Motosikleti
Forza 250
arkadaşım da dominar 400 var sürerken gerçekten zevk veriyor o yüksek torkuyla ancak yinede emin olamıyorum,üzerindeki herşey çok eğreti duruyormuş gibi geliyor nednese

Motosikleti
Kanuni Seyhan MZ 301 - 2001
Dominar 400 ün eski kasasından mı bahsediyoruz yoksa ug modelinden mi? Bildiğim kadarıyla ug modelinde titreşim epey azaltıldı.

Motosikleti
KTM 790 Adventure
Titreşim manyağı olmak, 40 km sürüş sonrası el parmak uçlarını hissetmemek istiyorsan benim gibi NK250 tercih edebilirsin. İmkanım olsa ilk fırsatta 2 silindir motora geçiş yapacağım.

Motosikleti
D400
Dominarın yanına 250nk yazmak bile hakaret.

cf moto nedir ya.

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Pulsar 200 ns desen hadi neyse, yine pulsar derdim ancak dominar o siklette değil bajajin en kaliteli segmenti ve problemsiz bir bloğu var. Ben aşırı memnunum. Cf moto nedir Allah aşkına yapmayın etmeyin.

Bütçe ne kadar belirtilmemiş ama ben CB 500F öneriyorum.

Hocam bütün forumu 500f sahibi yapmaya kararlısın galiba. Şaka bir yana bütçe uygunsa kesinlikle 500f almaya bak. Konudaki herkes kendi bajaj motosikletini övmeyi bitirdiyse dominar kullanıcıları başlığını oku. "SORUNSUZ BLOK" virajın ortasında stop eden, kaydırmalı debriyaja rağmen kafasına göre arka tekeri kitleyen muhteşem bir motora sahip olmak istiyorsan d400 harika bir motordur. D250 hakkında bilgim yok ama onun da kullanıcı konusuna bak forumdan.

Motosikleti
Forza 250
Cb500f bütçenin yaklaşık bir 25 bin üstünde kalıyor maalesef en uygun tercih yine d400 galiba

Dominar butcesine kawasaki z250sl de alabilirsiniz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:01 ----------

Siyah rengide çok zalım duruyor,

Bitter çikolata gibi :)

Benim bile alasim geldi fiyatida uygun..

Malum sitede 19 ilandan bir kaçi hariç alayi stok egzozlu bu durum herşeyi açikliyor.

Dominar butcesine kawasaki z250sl de alabilirsiniz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:01 ----------

Siyah rengide çok zalım duruyor,

Bitter çikolata gibi :)

Benim bile alasim geldi fiyatida uygun..

Malum sitede 19 ilandan bir kaçi hariç alayi stok egzozlu bu durum herşeyi açikliyor.

[url]https://i.hizliresim.com/rq7cs38.png[/url]

Harbi 250 lik kawasaki de vardı dimi? Hintli ve çinlinin kronik sorunlarıyla uğraşmaktansa z250 çok daha mantıklı olur. Kaza yapmadığın sürece üzmez. Yağını suyunu eksik etmezsen sürpriz yaşatmaz.

Motosikleti
D400
kawasakinin performans motoru oldugunu unutmayalım.

Honda - yamaha - suzuki kadar uzun ömürlü değil diye biliyorum.

kawasakinin performans motoru oldugunu unutmayalım.

Honda - yamaha - suzuki kadar uzun ömürlü değil diye biliyorum.

Yanlış bilgi

Zx6 ve sonrasi performans serisi,bakimlari aksatilmazsa yillarca yürürü var.

Kawasaki ağir sanayii tabiri boşa söylenmiş tanim değil.

Hele hele 250 tek silindir z serisinin bloğunu bozamazsin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:31 ----------

Harbi 250 lik kawasaki de vardı dimi? Hintli ve çinlinin kronik sorunlarıyla uğraşmaktansa z250 çok daha mantıklı olur. Kaza yapmadığın sürece üzmez. Yağını suyunu eksik etmezsen sürpriz yaşatmaz.

Düzgün kullanimda üzmez,

Ayrica diğer japon markalarinda yedek parça fiyatlari az buz değil.

Kawanin tek handikapi,bazi modellerinde yan sanayii yedek parça bulunmama sorunu.

ben nk 250 almak isterken satanların dominar 400 e yönelme hevesi beni d400 yönlendirdi. NK gösterişli ama kullanışlı değil, artçıya yer yok gibi çanta takacağım desen komik duruyor, 400 nk 250 den az yakıyor 17000 km kullandım devirli kullan titreşim yormuyor, gidon yükselt rüzgarlık tak keyifle sür

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar