Site yöneticilerimizden Alper trafik kazası geçirmiştir.

Motosikleti
Yzf1000r Thunderace&Ys125
Bir insanın başına gelebilecek en kötü en korktuğum durum kötürum kalmak o yatakta yatarken bunun düşüncesi bile insana yeter ölüm korkusu bunun yanında solda sıfır gerçekten iyi toplamışsınız inşallah eski sağlığınızada kavuşursunuz.

Burada mesajını görmek ve iyileşiyor olmanız sevindirdi. Tekrarı yaşanmasın dilerim, geçmiş olsun.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Tekrar geçmiş olsun, sonunda eski halinize kavuşursunuz inşallah.

cümleten merhabalar arkadaşlar
öncelikle iyi dilekleriniz ve dualarınız için hepinizden Allah razı olsun

şimdiki durumuma gelince fizik tedavi geçen hafta bitti ufak ufak yürüyebiliyorum zamanla daha iyi olacağını umut ediyorum
ilk zamanlar ayağımın kesilme tehlikesi vardı şükür onuda atlattık 3 ay hastanede yattım çok zor zamanlardı
kazada herşeyim olmasına rağmen sadece botum yoktu ve bütün ağır darbeyi ayağımdan aldım çünkü parçalandı şimdilik 7 ameliyat geçirdim muhtemelen 1-2 sene içinde bir ameliyat olma durumum daha var
sizlere tavsiyem full ekipmanınız olsun yola öyle çıkın
tekerinize taş değmesin buralarda olacağım inşallah

Geçmiş olsun, umarım en yakın zamanda normal hayatınıza dönersiniz.

şimdiki durumuma gelince fizik tedavi geçen hafta bitti ufak ufak yürüyebiliyorum zamanla daha iyi olacağını umut ediyorum
ilk zamanlar ayağımın kesilme tehlikesi vardı şükür onuda atlattık 3 ay hastanede yattım çok zor zamanlardı
kazada herşeyim olmasına rağmen sadece botum yoktu ve bütün ağır darbeyi ayağımdan aldım çünkü parçalandı şimdilik 7 ameliyat geçirdim muhtemelen 1-2 sene içinde bir ameliyat olma durumum daha var

çok geçmiş olsun inşallah eski sağlığınıza kavuşursunuz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun, Rabbim en kısa sürede sağlığınıza kavuştursun.

Sevgili dostum. Kendi klavyenden çıkan yaziyi görmek inan büyük sevinç verdi bana..
Rabbım en kısa zamanda eskisi gibi sapasağlam olarak bir araya gelmeyi nasip etsin.
Senin için yapabileceğimiz bisey varsa elimizden geldiğince hazırız,unutma...

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Alper çok geçmiş olsun. İyileşiyor olduğunu öğrenmek çok sevindirici. Umarım en kısa sürede sağlığına kavuşursun. En zor günleri atlattığını öğrenmek ne güzel.

Mersin İl Temsilcisi
Büyük geçmiş olsun Alper kardeşim..
bu haberi nasıl kaçırmışım da, haberim olmamış.
kaza-ameliyat-yürüme sürecini çook iyi bilirim. hiç bitmeyecekmiş gibi gelir. ama emin ol bir gün hepsi bitecek... mümkün mertebe fizik tedaviyi ve masajı bırakma. kişisel bir minik cihaz alıp günde belli periyodlarla kullan. sadece kırık bölge için değil, yata yata tüm vücut yıpranıyor. havalar da ısınıyor, ilk fırsatta kumsala çık bol bol. ve yüzebildiğin kadar yüz. emin ol süreci yarı yarıya indiriyor. kendimden biliyorum..
Elimizden gelen bir şey olursa, şahsi ve MT olarak hep yanındayız..
sık sık haberlerini bekliyoruz..
tekrarını yaşamaman dileğiyle...

Alper'im konudan yeni haberim oldu, çok büyük geçmiş olsun rabbim beterinden saklasın.

Motosikleti
STRS 765
Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. inşallah kısa sürede ayağa kalkar.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Büyük geçmiş olsun..Şimdiki durum nasıl ?.. Kötü bir şey yoktur işallah ?..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar