- Konu Yazar
Merhaba. Bugün yoğun trafikte önümde motosikletli bir arkadaşla ilerliyorduk. Sola doğru dönüş vardı ve yeşil yandı araçlarla birlikte ağır ağır ilerlemeye başladık. Önümde motosikletli onun da twş çatlasın 5 metre önünde de araçlar. Benim arkamdaki araç çılgınlar gibi kornaya basmaya başladı sonra dayanamayıp sağa girdi ve tam biz dönerken sıkıştırarak önümüze kırdı. Az ilerde de araçla yan yana geldik indirdi camı "Niye tin tin gidiyorsunuz?" diye bağırdı. "Napalım 100le mi gidelim?" der demez direkt olarak üstüme kırdı ve beni düşürdü. Ardında da bastı gitti. Çevredekiler sağ olsunlar yardım ettiler kalktım. Ufak bir ezikle atlattım. Hastaneden rapor aldım. Karakola gittim. Olayın yaşandığı yolda bir mobese var numarasını karakoldaki ifademde verdim. Aynı zamanda belediyeye ait bir bina ve koskaya ait bir mağaza da var. Yani görüntü istenirse bulunur. Polis arkadaşlarda artık iş.
Peki bu tarz durumlar sadece "kaza" olarak mı değerlendiriliyor? Direkt yaralamaya/öldürmeye teşebbüs değil midir? Eminim birçoğunuz benzer durumlar yaşamışsınızdır.
Peki bu tarz durumlar sadece "kaza" olarak mı değerlendiriliyor? Direkt yaralamaya/öldürmeye teşebbüs değil midir? Eminim birçoğunuz benzer durumlar yaşamışsınızdır.