Yamaha Yamaha Crypton 2011 Bilgi Paylaşım

Motosikleti
SuZan
şehir içinde hemen hemen aynı yakıt değerlerimiz var. geçtiğimiz hafta tura giderken şehir içi şehir dışı karışık yakıt ölçümü yapma şansım oldu 17 lira ile 115 km civarı gitti. güncel fiyatlar ile 15krş/km olarak değerlendiriyorum.

Motosikleti
gts 300
dostlar dubleks lastik çok farkettirir mi yoksa üstündeki orjinal lastiğiyle sürmek iyi midir bilemedim, crypton s yeni aldım

Motosikleti
SuZan
2014 modelini alır almaz tubeless lastik ile değiştirdim. memnunum sıkıntı çıkarmadı.

dostlar dubleks lastik çok farkettirir mi yoksa üstündeki orjinal lastiğiyle sürmek iyi midir bilemedim, crypton s yeni aldım

Bende de 2020 s var. Bence nylon olmasına rağmen lastikler iyi. Tube type yazıyor tubeless olsa daha iyi olurdu. Islak havada sıkıntı çıkartacaktır kışın anlas kış lastiği alacağım ben. Zaten yazın 3-5 bin yaparım en azından lastik kullanılmış olur malum piyasa kötü.

Bende de 2020 s var. Bence nylon olmasına rağmen lastikler iyi. Tube type yazıyor tubeless olsa daha iyi olurdu. Islak havada sıkıntı çıkartacaktır kışın anlas kış lastiği alacağım ben. Zaten yazın 3-5 bin yaparım en azından lastik kullanılmış olur malum piyasa kötü.

bu motorda yakıt durumu nasıl abiler?

Motosikleti
gts 300
Tepin zorla 2 litre, düzgün kullanırsan 1,2-1,3 ve 1,5 aralığında gidersin. Geçen 2 lt benzin ile 130 km yol yaptım mesela. Daha düzgün yollarda litre ile 70 75 hatta 80 kmler görülebiliyor.
2019 modeli var ben de bu civar yakıyorum

Bir de tamamen çıkıştan itibaren sona kadar bir egzoz almak istesek
linkteki gibi https://ibb.co/5nnw969 internet üzerinden benzerini bulabilir miyiz acaba yapan var mıdır?
hiç bir motosikletime custom egzos takmadım daha konuya çok yabancıyım. Amacım motorun euro 4 kısıtlarından kurtulup biraz rahatlaması

Son düzenleme:
2019 modeli var ben de bu civar yakıyorum

Bir de tamamen çıkıştan itibaren sona kadar bir egzoz almak istesek
linkteki gibi https://ibb.co/5nnw969 internet üzerinden benzerini bulabilir miyiz acaba yapan var mıdır?
hiç bir motosikletime custom egzos takmadım daha konuya çok yabancıyım. Amacım motorun euro 4 kısıtlarından kurtulup biraz rahatlaması

Yunanda vardır da burada zor. Yunanistan Avrupada bu işin membahı Asyada herşey var.

Motosikleti
SuZan
benimde lastik markam anlaş. viraj performansı güzel beğeniyorum.

Bugün ben de aldım bir tane, 2014 model :bounce: Biraz toparlayıp bineyim dedim :thumleft:

Motosikleti
SuZan
hayırlı olsun. kaç bin km de? toparlamaktan kastınız grenaj mı ? :) standart grenaj titremesine bir çözüm ürettim musait olunca foto paylaşacağım. öyle bir sorununuz varsa çözüm olacaktır. ön grenajları kücük bir parça ile alt ortadan bir birine bağladım tamamen çözüldü sorunum

Piyasada makul fiyatli düşük km Temiz Crypton hala varmı?
1000-3000-5000km ye kadar?
Sarı sitede adamlar yazmış 50.000-70.000tl etmez kesinlikle

Son düzenleme:
hayırlı olsun. kaç bin km de? toparlamaktan kastınız grenaj mı ? :) standart grenaj titremesine bir çözüm ürettim musait olunca foto paylaşacağım. öyle bir sorununuz varsa çözüm olacaktır. ön grenajları kücük bir parça ile alt ortadan bir birine bağladım tamamen çözüldü sorunum

Benimki eski bir kuryeden çıkma, kendince bakmış ama çok bakımsız bir makine. Grenajlarda da kırıklar var, motordan ses geliyor, gidonda boşluk, frenlerde tutmama, bozuk rulmanlar, bitik zincir dişli, bitik lastikler, ayaklık pegleri dahi yok... Oynayacak alet aldım kendime :cherry: Herşeyini eksiksiz yapıcam, toparlayıp bir süre kullanıcam. Sanırım kilometresi de 80.000 civarıydı. titreşim önerisi için teşekkürler, lakin iş o noktaya gelene kadar epey iş var :thumleft:

Motosikleti
gts 300
50-70 arası istenen motorlara baktığımızda crypton bence o paraları edebilir :mrgreen:

Motosikleti
SuZan
temmuz ortasında yıllık izine çıkıp tekirdağ - asos yaptım crypton ile. uzun yolda 100 km de 1.78 litre yaktı. şaşkınım :) bazen yeniden büyük motor almak için satsammı diye düşünüyorum ama benzin istasyonunda yüzüm gülüyor :) gectiğimiz hafta ilana koyup geri kaldırdım. crypton ile mutluyum onu anladım. zaten büyük motosiklet kullanırken de (+600cc) hep bir cup fantazim vardı. tam anlamı ile tüm ihtiyaclarımı karşılıyor suan..

temmuz ortasında yıllık izine çıkıp tekirdağ - asos yaptım crypton ile. uzun yolda 100 km de 1.78 litre yaktı. şaşkınım :) bazen yeniden büyük motor almak için satsammı diye düşünüyorum ama benzin istasyonunda yüzüm gülüyor :) gectiğimiz hafta ilana koyup geri kaldırdım. crypton ile mutluyum onu anladım. zaten büyük motosiklet kullanırken de (+600cc) hep bir cup fantazim vardı. tam anlamı ile tüm ihtiyaclarımı karşılıyor suan..

Dostum bende yillarca crpyton kullandim,tek handikapı yakit deposu ve 4 vites olmasi.

Haricinde efsane motordur.

32T arka dişli le yokuş aşaği 120km/h yaptim

Bunlarda maziden kareler.

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar