Adana feci kaza

Super Moderator
Adana'da otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü İbrahim Ç. ve arkadaşı Gökhan K., yaralandı. Ağır yaralanan İbrahim Ç.'nin yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam ederken, kaza bir iş yerinin güvenlik kamarasına yansıdı. Kazanın ardından aracını bırakarak kaçtığı öne sürülen ve otomobil sürücüsünün yakalanması için çalışma başlatıldı.

https://www.sozcu.com.tr/sozcutv/playlist/sozcutv-homepage/video/otomobil-ve-motosiklet-carpisti-1i-agir-2-yarali-x89dwye/

Motosikleti
Ns200 15"
Allah kazazedelere yardımcı olsun en hafif yaralarla atlatırlar umarım. Otomobil sürücüsünün yaptığı da kansızlık madem çarpıyorsun neden insanlara yardım etmiyorsun, canilik ve cahillikten başka bir şey değil.

Motosikleti
Ns200
Allah kazazedelere yardımcı olsun en hafif yaralarla atlatırlar umarım. Otomobil sürücüsünün yaptığı da kansızlık madem çarpıyorsun neden insanlara yardım etmiyorsun, canilik ve cahillikten başka bir şey değil.

Kazanın görüntüsü nerede. Otomobil mi çarpmış

Motosikleti
Ns200
En yukarıda yazıyor "Kazanın ardından aracını bırakarak kaçtığı öne sürülen ve otomobil sürücüsünün yakalanması için çalışma başlatıldı."

Otomobil ile çarpışan motosiklet diye de yazıyor. Kaçması veya ne yaptıysa kazaya sebep olan kişinin o olduğunu göstermez. Evet hatalı ama böyle bir kaza sonrası şok geçirmiş veya yaralıları görünce psikolojisi dayanmamış olabilir. Aracın çalıntı olma ve ehliyet vs olmama gibi ihtimaller de var tabi.

Ben kaza videosunu görmediğim için sordum.

Motosikleti
Ns200 15"
Otomobil ile çarpışan motosiklet diye de yazıyor. Kaçması veya ne yaptıysa kazaya sebep olan kişinin o olduğunu göstermez. Evet hatalı ama böyle bir kaza sonrası şok geçirmiş veya yaralıları görünce psikolojisi dayanmamış olabilir. Aracın çalıntı olma ve ehliyet vs olmama gibi ihtimaller de var tabi.

Ben kaza videosunu görmediğim için sordum.

Kusura bakmayın o kısmı unutmuşum, kaçan her zaman sıkıntılıdır diye aklıma kazınınca birde o kısmı unutunca böyle bir sonuç çıktı. Yine de her iki taraf için üzücü durum.

Aman dostlarım ne olursa olsun dikkatli olalım görüyorsunuz kaza yaptığımız zaman biz haklı olsak bile değişen bir sonuç olmuyor. Sürat arttıkca tepki süresi ve dikkatin azaldığını unutmayalım umarım hiçbir dostumuz kaza yaşamaması umudu ile::xcrying:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar