- Konu Yazar
Selamın Aleyküm benim sorum şu r25 motosikletimle gezerken haliyle 250 cc pek bir şeyi yok ama biraz gaz açıyorum sonra 8-10 Devirde yavaşlamam gerektiğini düşünüyorum trafiğin durumuna göre gazı kesiyorum. İşte meselem bu gazı kesmemde sakınca var mı? Yoksa gazı kesip fren mi yapmalıyım ya da debriaj fren mi yapmalıyım inince lastik yanmış gibi bir koku oluyor bazen normalmidir 3 tane r25'im oldu bu güne kadar diğerlerinde de oluyordu ben motordan çok kendimi geliştirmek adına soruyorum bu durumda ne yapmak gerekir lütfen eleştiri yapmayın sorum açık.:thumright
Extra olacak eskiden zayıftım şimdi bayağı kilo aldım eşimde aynı şekilde dostlar motosiklete 2 kişi binip uzun yol yapmamın zararı varmıdır?(Güveli taşıma kapasitesinin üstünde yükle yoksa sıvı soğutmalı makine uzun yolda sorun olmaz
Bildiğim 150 KG max taşıma kapasitesi var ancak biz ikimiz zaten o kiloyu aşıyoruz üstüne uzun yol birde ufak sırt çantaları alsak sizce zararı olur mu daha önce aynısını yaptık ama 30 KG :queen: kadar daha zayıftık toplam bir önce ki motosikletimde.:santa:
Extra olacak eskiden zayıftım şimdi bayağı kilo aldım eşimde aynı şekilde dostlar motosiklete 2 kişi binip uzun yol yapmamın zararı varmıdır?(Güveli taşıma kapasitesinin üstünde yükle yoksa sıvı soğutmalı makine uzun yolda sorun olmaz
Son düzenleme: