Merhabalar benim de benzer bir sorunum mevcut, marş motoru değişimi kesin çözümü sağladı mı, beraberinde bazen seyir halinde akü ışığım yanıyor ve de boştayken stop etme sorunu yaşıyorum bazen de olmuyor,
normalde marş almasa bile ayakla çalışırken birkaç kere elden deneyip olmadığında ekran resetlemesi yaşadım ve sonrasında ayakla da çalıştıramadım,
bay motoya götürdüm akü değişimi sağlanınca aslında marşta ilk sorun olmadan çat çat aldı ama sonrasında yine tekrar nüks etti bir başka akü şarj ettirdiğimde de yine sağlıkı çalıştı aküm yeni 7ah ve ilk ölçünce 12.5değerinde oluyor,
motoru biraz sola doğru yatırınca daha rahat marş aldığını gözlemledim , yani henüz sorunumu net saptayabilmiş değilim,
ustanın yorumu biraz daha hava akış metreli ilkel enjeksiyon sistemi olmasından kaynaklı olabileceğini söyledi,
akü şarj birimlerinde mi dişlilerde mi marş motorunda mı bu konuda bilgisi ya da tecrübesiyle yardımcı olabilecek varsa sevinirim,
beykoz istanbulda ikamet ediyorum, motorum 16bin kmde tireşim adına dişlisi değişimiş diye biliyorum en fazla yerinde 2 gün duran bir motor harici aktif kullanıyorum, teşekkürler