Sırt Koruması ve Bellik

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba,

Aranızda sırt koruması ve belliği aynı anda kullanan var mı ?

Revit Seesoft sırt korumasını her daim montumda kullanıyorum. Fakat bel kısmındaki boşluk bazen tedirgin ediyor düşme ve sürüklenme ihtimalini düşündüğümde. üstüste binip sürüşü imkansız kılar mı , emin olamıyorum. Elbette denemeden bilinmez,belki kullanan vardır diye sormak istedim.

Kullandıgım:

8952850415666.jpg

İlave etmeyi dusundugum

Bellik-1003_43921_1.jpg

Alttakinden bende var uzun yolda kullanıyorum.Belimin ağrımasını azaltıyor ve rüzgar almadığı için montla pantolon arasından böbrekleride koruyor.

Bende her ikisinden de var bir rahatsızlık vermiyor. Sadece yazın belin terli oluyor. Ama genelde bunları yazın havalar soğuyunca direk omurgalık kullanıyorum. İlerisi için bütünüyle mont altına motokros zırhı giymek

Üstteki resimdeki zaten çok uzun montun içinde bulunan malzeme bukadar uzun değil benim.İki parça kullanımda dik otururukende ben bir rahatsızlik hissetmiyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Üstteki resimdeki zaten çok uzun montun içinde bulunan malzeme bukadar uzun değil benim.İki parça kullanımda dik otururukende ben bir rahatsızlik hissetmiyorum.

Evet uzun okan.. Ama kuyruk sokumunu tam kapatmıyor haliyle.. Omurga boyunca herhangi bir sinirin tahrip olması olasılıgı cok korkutucu..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar