50 cc cup kullanıyorum memnunum. bunun bi altı 35 cc mobilet
50 cc cup kullanıyorum memnunum. bunun bi altı 35 cc mobilet
Bazen denk geliyorum, hem elektrikli hem de normal sürüş yapan bisikletler var. Sürüyorsun, yorulunca elektriğe geçiyorsun. Mis gibi yemin ederim, süt.
Hocam nerden baksak onlarında bi 10.000 tlsi rahat vardır, Cg alıp yola devam edilebilir bence.
20bin'den aşağısı yok gibi o tür bisiklerlerin.
Bir yanlışlık olmalı dedim buji nasıl o kadar pahalı oluyor diye sonra araştırdım bir buji 400 tl civarı şoka uğradım desem yeridir, Cg ye buji almıştım kalitelileri 30-40 tl denince pahalı geldi bende 12.5 tlye aldım 400 diyince dünyam yıkıldı :santa:
400 liraya ateşleme vazifesini kendim ifâ ederim be ya!
Başlığı görünce yine yaşadığım bir pişmanlık geldi, 125cc Suzuki’m ile harika geziler kamplar yapmıştık, şu an bu motoru sattığım için o kadar çok pişmanım ki 2015 model 12.000km de idi, şasisi baya kuvvetliydi ağır yüklemeye cevap veriyordu, yolda 90km/h hızla stabil gidebiliyordum.
https://www.youtube.com/watch?v=omTm32l_Xfk
Bu motosikletin modeli nedir? Tasarımı çok güzelmiş, kafamın bir köşesine kazıyacağım modellerden birine benziyor.
yüksek hacimli racing ve chooper kullanmış eski bir sürücü olarak. Şuan kullandığım ortalama 2.2-2.4 yakan japon cup ile o kadar mutluyum ki. Rahmetli barkın abinin dediği gibi tam bir bulgur plavi benim yamaha crypton lezzet bekleme ama tok tutar.
Baya iyimser fiyat söylemişim o zaman, 9 ay taksitle kaliteli yürüyüş ayakkabısı alıp devam edilmeli o zaman soran olursada ekmek kuyruğuna giren amcalar gibi spor yapıyoruz deriz.
Dün Xiaomi Z20 modelini inceledim fiyatıda 12.000 tl idi , diğer elektrikli bisiklet markalarından çok daha kaliteli görünüyordu , 50 km menzilide gayet makul geldi bana , kullanma fırsatım olsa belkide almıştım..
Africa twin var. 2021 pcx aldım bide yanını vespa aldım