Balla hocam yanlış gelmiş o zaman.Yanlış anlamayın ama benim böyle hayatımda kritik olmayacak bir konu İçin onay’a ihtiyacım yok.Olsa dahi konuda fikrine güvendiğim birkaç kişiyle beyin fırtınası yapar yine istediğimi alırım.
Arkadaşlar @ztrafrozen arkadaşımızın mesajı üzerine anlıyorum ki kimse beni anlayamamış.Verdiğim örnek bile benim sorduğum bir soru sanılmış.Benim konuyu açma sebebim herkesin kafasında hesap kitap yaptığında aklına yatan mantıklı gelen bir motor vardır.Onları yazın ki bu konu bir rehber niteliği taşısın.Yarın Birgin birileri karar arifesinde bu konuya denk gelirse belki işine yarar.
Yine örnek olsun diye yazıyorum.
Bence 200 bin ve üzeri bir bütçeye sahipseniz ve ss almak istiyorsanız Öncelikle s1000rr bakınız.Aynı fiyata 1000rr da bulunabilir ama bana s1000rr mantıklı geliyor
Eğer 150 bin TL ve üzeri bütçe var ve naked bakılıyorsa Mt09 alınır.Yine aynı bütçelere z1000’de var ama bence Mt09 mantıklı geliyor.
Anlatabildim mi derdimi

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:24 ----------
90-100 bin TL civarı bütçe varsa Ktm duke 390 alınır.Aynı bütçelere Mt25 var ama Duke daha mantıklı.