Merhabalar, yaklaşık 10 gün oluyor 2021 D400 ile aranıza katılalı, ürünü 0 aldım fakat 500 bakımı için yetkili servis önerisi almak istiyorum
Eskişehir/Kütahya dolaylarında önerdiğiniz bir yetkili servis var mıdır?
Eskişehirde Kardeşler Motor var,Bajaj yetkili servisi bildiğim kadarıyla...
Arkadaşlar selam, problem yine beni buldu
Yolda kaldım, viteste stop etti. Çektirdim.
1-Sigortalarin hepsi sağlam.
2-Akuyu 14V'a şarj ettim.
3-Ayaklik kapalı ve ışığı yanmıyor.
4-Vurdurdum.
5-Marş basıyor yani marş dönüyor ancak motor çalışmıyor.
Önerdiginiz bir şey var mı servise çektirmeden önce?
Merhabalar tekrardan,
Problem tespit edildi. Egzoz subabı erimiş bundan dolayı da yolda stop ve tekrar marş almama sorunu gelmiş.10000km de. Cidden saçma bir durum. Umarım işlem sonrası problem kalıcı olarak giderilir de yan etkilerini görmeyiz. Garantiden yapılıyor.
Nasıl bir durumda egzoz sübabı eriyebilir yahu, fabrika/üretim hatası mı yani?!!?! Geçmiş olsun. Garantiden değişmesi de güzel olmuş.
(Bu arada, konu dışı olarak, egzoz'u doğru yazdığınız için tebrikler/teşekkürler. Halen her yazışımda ilk önce tdk sitesinden bakmak zorunda kalıyorum)
Ben 30 bini devirdiğimde hala saat gibiydi. Benim dominar ile imtihanım zincirlerden yanaydı. Stock zincir öldükten sonra aldığım tüm zincirler evlere şenlikdi. Piyasada aşırı sahte mal yüklü. Şimdiki aklım olaydı gider orjinal zincir alırdım.
Ben 30 bini devirdiğimde hala saat gibiydi. Benim dominar ile imtihanım zincirlerden yanaydı. Stock zincir öldükten sonra aldığım tüm zincirler evlere şenlikdi. Piyasada aşırı sahte mal yüklü. Şimdiki aklım olaydı gider orjinal zincir alırdım.
Hey gidi hey bu Domi başlığı eskiden çok aktifti. Üstat sen de "yarınlar olmasın" tadında sürerdin. Ne yaptın ne ettin? Var mı yeni motor ufukta?