Kusura bakmayın ama hala neyin ne olduğunu anlamamış bazılarınız, Abd Ab Nato gazı verir sonra kenara çekilir izler, olan gene bize olur ,Abd samimi olsaydı bize F35 leri verir ,Patriot ları verirdi ama hiçbir zaman samimi olmadılar ,biz S400 leri Patriot vermedikleri için aldık, keza Çin ile olan hava savunma sistemleri anlaşmasını da Abd istedi diye Çin iptal etmişti, savaşa elbette hayır, peki savaşı kışkırtanlara 2 çift lafınız yok mu ?
pkk yı silahlandırıp Kürt ve Türkleri birbirine düşürmeye çalışıp ve birbirine kırdırıp kenardan izleyen bu batı değil mi ?
Afganistan a Irak a Suriye ye Libya ya demokrasi götüren ,özgürleştirdik diyen bu Abd değil mi?
evet özgürleştiler milyonlarca insan öldü, işkencelere ,tecavüzlere, şiddete maruz kaldı ,topraklarından oldu ,Ab nin Yunanı Ege de mülteci botları nı patlatırken Ege nin altı çocuk kadın mülteci cesetleri ile dolarken, o zaman insan hakları yok muydu ? büyük resmi elbette göremezsiniz duygularınız gerçekleri görmenizi engelliyor ,aynı diğerleri gibi, adam Ukrayna nın başına Soroz destekli geçiyor ve Rus u Rus a düşman ediyor, aaa bizdeki Kürt Türk meselesi Sol Sağ Türk milletinin birbirini öldürmesi gibi değil mi ? ne tesadüf ,kafa kesenler ile onlarla savaşanlar aynı dinden değil mi ?
sittin sene Ab ye giremeyiz heveslenmeyin, anca alırız ederiz diye, maşa olarak kullanılırız
biz Asya dayız ona göre hareket etmeliyiz ,komşularımız ve soydaşlarımız bu coğrafyada ,ülke menfaatimiz bunu gerektiriyor
orada masumlar ölüyor, sivil halk ölüyor diyenler, aynı tepkileri Irak ta Suriye de Libya da verdiniz mi ? verdiyseniz safınız tarafsız olmalı ,Rusya yı desteklemek ayrı, Rusya nın kışkırtılıp olayları bu hale getirenler ayrı konudur
evet büyük resim e baktığımda ben sıkıştırılmış bir Rusya görüyorum, bilerek isteyerek, bu savaşın çıkmasını da batı istedi
Rusya koşulsuz saldırsaydı haksızdı ama koşulları yerine getirilmedi ,sivil halkı kalkan olarak kullanan Ukrayna yönetimi ,bağımsızlık isteyen Ukrayna Rusya dan kopunca Nato nun kucağına oturmayacak mı ?
biz bu propagandaları çok gördük ,aynı dinden, aynı ırktan, aynı coğrafyadan olanları birbirine kışkırtıp öldürülmeleri, batının en iyi yaptığı şeydir
kancık çadır ve buna halklar çok güzel kanar ,son örneği Ukrayna dır öncesi Arap ülkeleridir öncesi Kürt Türk meselesidir
Batı kukla bir hükümet seçer, görünürde milliyetçi vatansever hükümetler ama el altından ülkesini kuru ekmeğe muhtaç edecek hale getirir bu hükümetler Saddam a kimyasal silahı veren de Abd dedir onu attıranda Abd dir arkasından Kürtleri kışkırtanda odur, arkasından işi bitince Saddam ı asanda Abd dir
bu kadar çok ve canlı örnek varken, batı taraftarı olanlar aklını peynir ekmekle yemiş tir
halklar sebepsiz ölmek istemiyorsa ,kime neye hizmet ettiğine iyice bakmalıdır ,bakmıyorsa sonradan başına gelenlere de katlanmalıdır
hitlerin belgesellerini defalarca izledim, halkına önce milliyetçilik duyguları aşılıyor, sonra devasa silahlar üretiyor, Rusya ya saldırıyor yetmiyor bütün Avrupa ya saldırıyor ,o sırada ne oluyor ? İsrail devleti kuruluyor, bu kurulan devlete nüfus gerektiğinden diğer ülkelerde, Yahudi soykırımı var propagandaları adı altında nüfus artırılıyor, hitler en büyük iyiliği aslında Yahudi lere yapıyor ,bu sebeple ülke kuruyorlar ,yıllar sonra 2000 li yıllarda ve değişik yerlerde sinagog patlamaları oluyor, İstanbul da bile ,yapanlar elbette belli değil ölende yok tabi, gene benzer propagandalar Yahudiler tehlikede, ülkenize gelin ,bu taktikler sürekli yapılıyor ve ne hikmetse yıllar sonra Netenyahu hitlere övgüler diziyor, sorunumuz yok diyor bu resmi göremiyorsanız kusura bakmayın siz başınıza gelenleri hak ediyorsunuz
geçen boşuna yazmadım, milliyetçiyim diyen ama aslı Ermeni Yahudi farklı amaca çalışanlar var diye ,şimdi isimler versek olmaz
kısaca kim kimi tutarsa fazlada umurumda değil, ben kendi önlemlerimi almışım, sonradan kandırılan kim olur bilemem
Asya dayız ve buradaki ülkelerle çıkarımıza göre hareket etmeliyiz, çıkarımız batı ise ona göre ama batının her zaman arkamızdan vurduğunu unutmadan
1.dünya savaşı da Anadolu yu Rus lar işgal etseydi, Avrupa yok olurdu ,aynı şekil Avrupa işgal etseydi Rusya yok olurdu ,Rusya durumu erken okudu Türklerle savaşmasına rağmen ,sonradan çıkarına göre işbirliğine gitti, Atatürk te bu politikaları iyi okudu, Cumhuriyetimiz kuruldu kazan kazan diplomasisi
hangi dinden ırktan olursa olsun masum sivillerin öldürülmesini desteklemek susmak onaylamak hayvanlıktır
böyle bir şeyi çıkarlarımıza bakalım diyenlere itham etmekte ayrı bir hayvanlıktır
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:05 ----------
ayrıca benim Rus Ukraynalı Moldovalı yani o bölgenin kadınlarından eski sevgililerim oldu, ben hepsi adına üzülüyorum ,cana yakın hayat dolu insanlar dı maalesef ülkeler batının oyununa gelip birbirlerine girdiler
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:08 ----------
Bir suda iki balık kavga ediyorsa oradan beş dakika önce uzun bacaklı bir İngiliz geçmiştir
Kızılderili atasözü
nesli soyu bitirilen