Tam benlik konu pazar günü üniversite öğrencisi oğlumu İzmir'e gönderiyorum bakalım kaç liraya bulup tutacak.
Tam benlik konu pazar günü üniversite öğrencisi oğlumu İzmir'e gönderiyorum bakalım kaç liraya bulup tutacak.
Normal. Ortada garip birşey yok.
Babalarımızın döneminde 10 en fazla 15 yıllık kira bir evi amorti ediyordu. 3 bin liralık ev 15 yılda 540 bin getirisi var adama. Evin alış fiyatı en az 750 bin tl'den başlıyor. Hele merkezi yerler 1milyondan başlıyor.
Doğal olarak evlerde yükseliyor.
Sorun ev sahibinde falan değil, ülkede ev satış fiyatları yüksek alım gücü düşük.
sana tavsiyem ana yol değil 1-2 arka sokaklard bakman.
11.891 km² alanın neresinde bu fiyatlar keşke onu da belirtseydiniz...Malum her yerde aynı değildir kiralar...
Hayırlı olsun abi, ege üniversitesine mi? Yurt çıksaymış keşke.
Hayırlı olsun.
Allah yardımcınız olsun. Evdeki hesap her zamanki gibi çarşıya uymuyor.
Geçen yıl pandemi nedeniyle oğlum evden okudu. Bu yıl devlet yurdu çıkmadığı için özel yurda verdik.
Ayda yurda 2 bin oğlanada bin lira göndeririz diye hesap yapıyorduk. Hesap tutmadı tabiki
Hangi üniversite abi
Aga yanlıs anlama da balatcıkda 3bin liralık nasıl eve bakıyorsun sen?
merak ettım sahibindene girdim düşükten sıraladım havuzlu sporsalonlu residancelar o fiyata.
mis gibi tertemiz balatcıkta evler 1.500 lira. izmirin en ucuz bölgelerınden birisi orası.
2+1 bunlar. 1+1 dersen cok daha temizler var.
https://www.sahibinden.com/ilan/eml...erasli-klimali-kiralik-daire-1001217638/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/eml...algazli-kapali-mutfak-2-plus1-998719087/detay
Ege üniversitesi civarında 1+1 50m2 evler 3bin lira. Yat kalk dua et uygun semte denk gelmişsin. Bir de öğrenci evine çıkıyorsun, sal biraz rahat yaşa. Üniversitede manitalar için evin mobilyalarının kalitesi, arabanın markası falan fark etmiyor. 1+0 mağaradan bozma evin, tofaş araban olsun kral sensin zaten. Gayet güzel ve geniş bir ev atılan bence, 3 4 bin liralık tadilat, boya ile gayet şık olur içine koyulacak mobilyaya bağlı olarak.
Sonuçta 2 3 sene kalacaksınız..Öğrencisiniz.. Duşa kabin o0lmasa noolur ?.. Banyo yaparken su salona falan mı gelir ?.. Kız arkadaşlar gelemez falan demişsin de yahu okumak için geldiğine eminmisin ?.. Hadi dediğin olsun , bir çözümü mutlaka bulunur.. Sonuçta burası balatçık.. Amsterdam değil..İkinci ilana ulaşılamıyor. Birinci ilanda oturur musun ayıp olcak yanlış anlamayın da duşakabin yok. Şimdi diyeceksiniz ki ne kadar ekmek o kadar köfte. Residance olmasın. Güvenligide olmasın ama tuvaletin halini gordunuz mu acaba? Attığınız ilanda siz geçip oturur musunuz ? Orta sekerli bir dairenin fiyatından bahsediyorum iki tane kelepir bulup atmışsın abi. Kaldı ki attığın mahallede kız arkadaşınla seni binaya almazlar. Lüks bakıyorsun demeyin ölmemiş daire bakıyorum içinde insan gibi oturabileyim diye.
İkinci ilana ulaşılamıyor. Birinci ilanda oturur musun ayıp olcak yanlış anlamayın da duşakabin yok. Şimdi diyeceksiniz ki ne kadar ekmek o kadar köfte. Residance olmasın. Güvenligide olmasın ama tuvaletin halini gordunuz mu acaba? Attığınız ilanda siz geçip oturur musunuz ? Orta sekerli bir dairenin fiyatından bahsediyorum iki tane kelepir bulup atmışsın abi. Kaldı ki attığın mahallede kız arkadaşınla seni binaya almazlar. Lüks bakıyorsun demeyin ölmemiş daire bakıyorum içinde insan gibi oturabileyim diye.