- Konu Yazar
merhabalar yaklaşık 1 ay önce championhelmets.com dan mont ve sırt koruması sipariş verdim 2-3 gün sonra ellerinde olmadığını başka rengini yollayabileceklerini veya paramı iade edebileceklerini ya da bekleyebileceğimi söylediler anlayışla karşılayıp para iadesi istedim ve bu süreçte bankalar arası komisyon ve kur dalgalanmasından dolayı 250-300tl gibi bir zarara uğradım tekrar kontrol ettiğimde ise stokların hala aynı durduğunu bunun genel bir problem olduğunu gördüm.Sonrasında mail yolu ile iletişime geçerek stokda olup olmadığını ne zaman geleceğini sordum tabi iletişimleri o kadar zayıf ki her maile 2 gün sonra dönüyorlar ve mailde 2 soru sorduysam 1ini cevaplıyorlar neyse aradan 1 ay geçti mail atıyorum stok kontrolü için dönen yok 1-2 hafta oldu ve bu süre içerisinde 3-4 defa mail atmışımdır sonra instagramdan iletişime geçerek bedeni rengi ve ürünü söyleyerek stokda olup olmadığını sordum kendileri stokda olduğunu söyleyince siparişimi geçtim tekrardan 2 gün içerisinde bir mail aldım bu sefer ürünün üretimi durdurulduğunu para iadesi yapabilceklerini veya sitedeki ürünlerden birini seçmemi istediler yani velhasıl kelam bu arkadaşlardan alışveriş yapmanızı önermem 200-300 fazla olsun diğer ekipman satan sitelerden almanızı tavsiye ediyorum yaklaşık 1 ay zamanımı aldılar ve şu an büyük ihtimalle gene para iadesi olacak oradan da 200-300tl zarar etsem 600tl ye kadar bi zararım çıktı keşke hiç alışveriş yapmasaydım diyorum sizleri de bilgilendirmek istedim.
birde çok fazla iyi yorumları olduğu kadar stok problemlerini belirten yorumları da var ama ona rağmen neden böyle bir satış politikaları var hala anlamış değilim bir daha alışveriş yapmayı bırak sitelerine bile girmem.
yurt dışından ekipman alma konusunda daha önce fc moto ile deneyimim oldu onları kesinlikler öneririm iletişimleri gayet hızlı ve çok efendiler her konuda yardımcı oluyorlar
birde çok fazla iyi yorumları olduğu kadar stok problemlerini belirten yorumları da var ama ona rağmen neden böyle bir satış politikaları var hala anlamış değilim bir daha alışveriş yapmayı bırak sitelerine bile girmem.
yurt dışından ekipman alma konusunda daha önce fc moto ile deneyimim oldu onları kesinlikler öneririm iletişimleri gayet hızlı ve çok efendiler her konuda yardımcı oluyorlar