- Konu Yazar
Bakımsız Cg motorsiklet var elimde kömürlükte, bakım yapıp LPG taktırsam fark edilir mi tasarruf ve performansı ? Internette bi kaç örnek gördüm ama emin olamadım
Hırbonen ? salih ? :king:
Hırbonen ? salih ? :king:
Diğer açtığı konuda S1000RR hayalim var demiş. Hırbonen Honda dışında farklı markalardan pek bahsetmez
Salih seçeneğine daha yakımın
sorunsal kelimesini sevmeyenler dernegi kurucu kidemli uyesi olarak, lpgli motosiklet olur, ornekleri var demek istiyorum.
Ben artık nükleer enerjinin yakıt olarak kullanılmasını istiyorum. Takacaksın Uranyum'u, Plütonyum'u ömür boyu enerji. Misal kaza mı yaptın, tüm ilçe havaya uçacak, o ilçeden de kurtulacaksın. Win-win..
Plütonyum , *siklotron içerisindeki uranyumun döteryum ile çarpıştırılması sonucunda elde edilmiştir.
adamlar plütonyum elde ettikten sonra gusül abdesti almışlar![]()
Ben artık nükleer enerjinin yakıt olarak kullanılmasını istiyorum. Takacaksın Uranyum'u, Plütonyum'u ömür boyu enerji. Misal kaza mı yaptın, tüm ilçe havaya uçacak, o ilçeden de kurtulacaksın. Win-win..
Bakımsız Cg motorsiklet var elimde kömürlükte, bakım yapıp LPG taktırsam fark edilir mi tasarruf ve performansı ? Internette bi kaç örnek gördüm ama emin olamadım
sorunsal kelimesini sevmeyenler dernegi