Yan sehpa açık unutma sorunu

Ya bu Allah'ın cezası yan sehpayi sürekli açık unutur mu bi insan? Bu kaçıncı geçirdiğim düşme tehlikesi?
Pratik, kullanışlı ama bir o kadar da sinsi bir alet bu yan sehpa. Naled gelsin sana yan sehpa.

Son düzenleme:
Motosikleti
Ns200 15"
Her bindiğinizde ilk işiniz onu kapatmak olsun, kadranada güççük bir not yazarsanız belki daha yardımcı olur, motosiklet sürüşlerimde bende aynı sorunu yaşıyodum hatta açmayo bile unutuyordum taki motosiklet gereğinden fazla yatana kadar.

Her bindiğinizde ilk işiniz onu kapatmak olsun, kadranada güççük bir not yazarsanız belki daha yardımcı olur, motosiklet sürüşlerimde bende aynı sorunu yaşıyodum hatta açmayo bile unutuyordum taki motosiklet gereğinden fazla yatana kadar.

Gayet mantıklı bir önerme. Teşekkürler.

Motosikleti
Aprilia Tuono V4 1100
Her motosiklette yok sanırım yan sehpa açık olunca güvenlik önlemi için otomatik stop ettirme?

Motosikleti
22" Bajaj NS 200 - 25" Pcx DLX
benim garibanın ki dikleşince otomatik kapanıyor ama tehlikeli tabii çoluk çocuk azcık ittirse motor üstüne devrilir.

Motosikleti
Ns200
Benim 3 tane tavsiyem var.

Birincisi unutmamak.

İkincisi de komple söküp her seferinde orta sehpaya almak.

Üçüncüsü de yükten aldığınız zaman kapanmasını sağlayan ekstra bir yay takmak. Bunun dezavantajı da başkası kurcalarsa bıraktığında düşürmüş olacak.

Bir öneri olarak müşir takılıp, göstergelerin olduğu kısma kapattığınızda sönen kırmızı bir ışık koyulabilir.

F54

motosikletin markası nedir ne değildir bilmiyorum fakat çoğu motosiklet yan ayak açıkken fites e takınca istop eder

pea

Motosikleti
Honda Cb500f & SYM Joymax Z+
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benim gibi disk kilidi takılıyken kalkış yapmayı denemeyin. Keşke yan sehpam açık kalkmaya çalışsaydım da o disk kilidini unutmasaydım.

Disk kilidine takılan hatırlatma kablosundan tak bari , bir keresinde yokuş aşağı motoru çalıştırmadan inmeye başladım , tabi müşür vardı ama çalıştırmadığım için yan ayak açık kaldı , motor hafif yatınca inanılmaz bir gürültüyle yerden bir darbe geldi , yeminle kanalizasyon falan patladı yol çöküyor sandım :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar