Kilingirit contayı nerde bulabilirim birde bunun bana maliyeti ne olur? 100 lük Cg bloğuna sağ ve sol kapaklarını sökücem biri debriyaj değişimi için öbürü kontrol için, küçükten terletmeker yapıyordular hem bahane ile değişmiş sağlamlaşmış olur.
Kilingirit contayı nerde bulabilirim birde bunun bana maliyeti ne olur? 100 lük Cg bloğuna sağ ve sol kapaklarını sökücem biri debriyaj değişimi için öbürü kontrol için, küçükten terletmeker yapıyordular hem bahane ile değişmiş sağlamlaşmış olur.
E-ticaret sitelerinde var.
Aşağıdaki link sadece bir örnek.
http://www.pttavm.com/klingrit-levha-0,50-mm-asbestsiz-500*500-p-128296396?gclid=Cj0KCQiAmKiQBhClARIsAKtSj-mO5guJfoj2-gl5PCqUMjHPUWfjbGT56oQbAAuJpRFyQiB_Q5P8F_YaAnOwEALw_wcB
Peki gidip kestirsemmi daha uyguna gelir yoksa kendim alıp mı yapsam, sade 1 kapağı yapmaya karar verdim maliyet konusunda hangisi mantıklıysa onu yapmak isterim.
Peki gidip kestirsemmi daha uyguna gelir yoksa kendim alıp mı yapsam, sade 1 kapağı yapmaya karar verdim maliyet konusunda hangisi mantıklıysa onu yapmak isterim.
Debriyaj kapak contasını 25-30 liraya keserler dostum yok malzemesiydi yok kesmesiydi uğraştığına değmez , ha bulunduğun yerde sanayi sitesi yoksa o kapağa klingrit şart değil kalınca bir kartondan kes inceden bally sür yapıştır gitsin..
CG100 motor için kestirmekle uğraşmaya değmez.50 liraya motorun tüm contalarını takım halinde satıyorlar.
CG100 conta takımı diye arat googleda.
....Cg de olsa kaliteli olmasını istiyorum biraz o konuda takıntılıyım malesef genel olarak o motosiklette kaliteli parçalar kullanmayı özen gösteriyorum yakın zamanda deposunu boyayacağım ve o boyayı çoğu mükemmel pürüzsüzlükte ve su tutmayan bir şekilde yapacağım takıntılıyım elimden geldiği kadar kaliteli olmasını istiyorum....
Motorunun modelini küçümsediğim için karton tavsiyesi yapmadım biraderim , yanlış anlaşıldıysa kusura kalma , ben yıllar yıllar evvel okyanusun ortasında 100bin Usd lik şanzumanı kartondan conta kesip üzerinede yağlı boya sürüp topladım , belkide hala çalışıyordur..
depoyu pürüzsüz boyamak istiyorsan macun dolgu zımpara yapmalısın , sana bir tavsiye daha ; suyla zımpara yapma![]()
Dolgu su emer kurudukça üzerine attığın boyayı esnetir portakal kabuğu görüntüsü verir..