Cbr500r 3.5-4
hocam cbr500 3.5-4 nerde benim avg 5.1 bi ara yazın uzun yolda 4.9 filan gördüğümde sevinmiştim, gözünüzü seveyim motorun kafasına silah mı dayıyorsunuz da tehdit ediyorsunuz az yak diye,
nasıl oluyor bizide aydınlatın lütfen
Ben de benelli tnt 250 yi şehir içinde 4.5 altı görünce seviniyorum. Uzun Yolda 4 litre altında düşünmüştüm bir ara ama şehir içi 4.5-5 arası. Tabi benim yüksek devir kullanmam da büyük etken.Benim bu yaz 3,5-3,6 oldu. Hem de Şile'ye gazlamaya gittiğim günler de dahil. Otobandan İstabul Bodrum İstanbul yaptığımda bile 1500km ort. 4,2. Asıl siz nasıl 5 yaktırıyorsunuz o muamma(2016 43.000km)
Ben de benelli tnt 250 yi şehir içinde 4.5 altı görünce seviniyorum. Uzun Yolda 4 litre altında düşünmüştüm bir ara ama şehir içi 4.5-5 arası. Tabi benim yüksek devir kullanmam da büyük etken.
Benim bu yaz 3,5-3,6 oldu. Hem de Şile'ye gazlamaya gittiğim günler de dahil. Otobandan İstabul Bodrum İstanbul yaptığımda bile 1500km ort. 4,2. Asıl siz nasıl 5 yaktırıyorsunuz o muamma(2016 43.000km)
.....gözünüzü seveyim motorun kafasına silah mı dayıyorsunuz da tehdit ediyorsunuz az yak diye,
nasıl oluyor bizide aydınlatın lütfen....
muhtemelen bi subap ayarım filan lazım arkdada aynısından var onunkide max 4 yakıyo diyo şehir içi
...
Max 4lt iddialı bir rakam. Düşük devirli kullanıyordur muhtemelen.