Arkadaşlar, yıllardır yazılıyor hala araştırma eksikliği var millette. Motoru haftasonu gazlamak için kullanmıyorsanız Mitas Sport Force, Anlas Viento Sport ve daha yumuşak kaliteli muadilleri olan Pirelli, Metzeler serilerini TERCİH ETMEYİN! Kardan önceki hafta Haliçte her gün binen arkadaş NC'sine taktırdı zemin ıslak bile değildi ama soguk buzlanmış zeminde yapıştı yere. Islak, soğuk havada kumar bu lastikler.
Her gün motora biniyorsanız Sport Touring lastiğin üzerine çıkmamanız gerekiyor, çıkıyorsanızda bu sizin hatanız, tercih yapmış olmanız doğru yaptığınızı göstermiyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:46 ----------
Her üründe her zaman üretim hatası olabilir. Olay çözüm süresinde. Bu şikayetlerden bir tanesinde Nisan'da yani sezon başı alınan lastiğin problemi Ağustos ortası çözülüyor. E ne oldu o sene? Gitti bütün yaz.
https://www.sikayetvar.com/anlas-anadolu-lastik
Anlas'ın düzgün satış yapan bir bayisinden alın yüzyüze olarak maksimum 1 hafta da çözüyorlar sıkıntıyı. Mevzu aracının süreçle ilgilenmemesi yokuş yapması. Capra RD'de sorun yaşadık ebat yok şuan 15 güne üretilecek siz binebiliyorsanız binin lastik önemli değil dediler, geldi diye aradılar gittik değiştik geçen yaz. Bunu ithal lastikte yaşayın 1 sezonu bırakın 1 sene de bile çözülemeyebiliyor. Grey Market ithalatçılar kendilerince aksiyon alırlarsa çözüyolar kısa sürede.
Ben Anlas ile alakalı Africa Twin ekibinin bedava lastik isteme ve verilmediğinde lastiği kötüleme mevzularından sonra, yerli kullanıcıların, yerli ürünlerle alakalı tutumlarında inancımı kaybettim. Şikayetlerin çoğu karalama ve birşeyler koparma üzerine yapılıyor benim gördüğüm, elbette sorun yaşanıyor ama göründüğü gibi değil çoğu.