- Konu Yazar
Arkadaşlar ben aranıza gsx250r ile yeni katıldım, ehliyetimi alalı daha 1 hafta olmadı aslında. Motorumu fiyatları da göz önünde bulundurarak birazcık erken almıştım.
Henüz profesyonel bir eğitim almadım ama almayı düşünüyorum.
Çünkü daha ilk çıktığımda minik bir kaza yaptım
Aslında sormak istediğim soru da bu..
Kaldırıma motosikletlerin çıkması için bir rampa yapılmış oradan kaldırıma çıkıp sol tarafa doğru gidecektim ama kaldırıma çıkar çıkmaz 2. viteste debriyajı tam bıraktım gidon sola kırıktı motosikletim stop etti ve kendimi yerde buldum
Gerçekten ne olduğunu bile anlayamadım o kadar düşük hızda stop edince motosiklet devrilmez diye düşünüyordum, kendi kendini neden yere bıraktı benim bebeğim acaba ne hata yapmış olabilirim orada?
tahmininiz var mı?
Belki gözümden kaçan bir şeyler vardır..
Bu olayın beni soğutmasını istemiyorum fikirleriniz benim için değerli.
Henüz profesyonel bir eğitim almadım ama almayı düşünüyorum.
Çünkü daha ilk çıktığımda minik bir kaza yaptım
Aslında sormak istediğim soru da bu..
Kaldırıma motosikletlerin çıkması için bir rampa yapılmış oradan kaldırıma çıkıp sol tarafa doğru gidecektim ama kaldırıma çıkar çıkmaz 2. viteste debriyajı tam bıraktım gidon sola kırıktı motosikletim stop etti ve kendimi yerde buldum
Gerçekten ne olduğunu bile anlayamadım o kadar düşük hızda stop edince motosiklet devrilmez diye düşünüyordum, kendi kendini neden yere bıraktı benim bebeğim acaba ne hata yapmış olabilirim orada?
Bu olayın beni soğutmasını istemiyorum fikirleriniz benim için değerli.