1 Ocak 2022 Yamaha Güncel Fiyat Listesi (ZAM)

ne oldu la fakirler
beğenmiyorsanız çekin gidin
hein fetöcüler sizi
bunlar dıj güçlerin oyunu
nankörler sizi
Reis koydu masaya yumruğunu böyle ağlarsınız
biz kefenimiz le geldik
öl de ölelim Reis
hep bu gılışdarın suçu :D
ne zammı güncelleme
benzine zammı gelmiş miş ,zenginsin araban var ki deponu dolduruyorsun ağlama
bu zamların suçlusu stokçular
az daha sabredin büyük turanı kuracağız
lan cibiliyetsiz fakirler :D

19 sene bunları duymakla ömrümüz geçti ya la :D , 2023 e az kaldı sabredin uçacağız, 19 yıldır oy vermedim ama bu seçimde oy vereceğim anasını satayım battı balık yan gider ,bakalım sonuç ne olacak ?
bu seferde eski Akp liler saldırırmış hain Akp li diye :D
bu memleketten pek adam olmaz ,salın gitsin ,önlem alın başkada yapacak bir şey yok, saldım çayıra Mevlam kayıra
hep gılıçdarın zamları bunlar hep onun :D

Otomobillere %20 zam geldi bugün,Yamaha 300 lira zam yapmış sizde konuşuyorsunuz.Boş konuşuyorsunuz boşa konuşuyorsunuz.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motosiklet üzerine oturup rüzgarı hissedince, insanın dünya görüşü mü değişiyormuş ?

Piyasada zaten motor yok. İndirim de gelse zam da gelse değişen bir durum olmaz. Esas piyasa motorlar stoklara girince belli olur ki o zamana da fiyatlar iyice yükselir!

1970'lerde ailem taksitle İstanbul - Nişantaşında 4+1 ev almışlar. Eve gelir anlamında sadece tek yerden maaş giriyormuş. Özel (şimdiki gibi dandik, mahalle arası kolej değil, gerçek anlamda yabancı dilde eğitim veren kalburüstü özel okul) okullarda 2 çocuk okutmuşlar. Aynı maaşla araba yenilemişler, yazlık almışlar. Gerçek anlamda zengin olmadan 20 sene önceymiş bu yapabildikleri. Şimdi eve giren tek maaşla 2 çocuklu bir aile İstanbul'un iyi bir semtinde ev almayı bırakın 3 ay düzenli kira ödeyebilsin, geri kalan 9 ayı ben ödeyeceğim.
Evet, babam tek memur maaşıyla ev aldı-yazlık aldı - 2 çocuğundan birini Doktor, diğerini Diş Hekimi yaptı. Kimse bu günleri güzellemesin arkadaşlar, eskiden daha zengindi bu ülke, fakiriz artık.

Motosikleti
Yamaha Tracer 9 GT+ Honda Activa
Zaten önceki ay kol gibi zamları yaptılar. ön ve arka fren balatalarını sordum 1900 tl sadece parça fiyatı, orjinal zincir dişli seti sadece parça 2900 TL. Yani artık yan sanayi veyahut daha uygun muadillerine yönelmek şart oldu, eskiden orjinalciydim ama artık işler değişti, mecburi şeyler hariç orjinale elveda.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Fiyatlar değişmedigi hâlde konuyu açmak nedir işsiz ahmaklar

Bir adet çikolatalı gofrette kac mg IQ vardır sizce ?

Forumdan Uzaklaştırıldı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar