Arkadaşlar motoru almadan önce ekipman toplamaya başladım.Kask mont vs bu tür kritik ekipmanları nispsten ucuza alabilceğim bir mağaza biliyormusunuz malının arkasında duracak kurumsallıkta.
Arkadaşlar motoru almadan önce ekipman toplamaya başladım.Kask mont vs bu tür kritik ekipmanları nispsten ucuza alabilceğim bir mağaza biliyormusunuz malının arkasında duracak kurumsallıkta.
Tavsiye;
Mağaza aramak değil, kullanılacak olan motosikletin cinsine göre uygun ekipman ve marka model belirlemek, akabinde bu ürünleri tek tek internet üzerinden araştırıp, en cazip fiyatı yakalamaya çalışmak daha doğru bir yol olur. Bir mağazaya gidip körü körüne ekipman almak amatörce bir yaklaşım olacaktır.
Diyelimki motoru almanız gecikti malzemeler hiç kullanılmasa bile eskimeye başlarlar, koruma özellikleri de etkilenir. Üretim tarihleri yeni ürünler kullanmak daha iyidir. Her sene de yeni modeller çıkmaktadır. Cash is King
kaskımı 4 yıl önce aldım montumu 2015 te aldım ve hiç eskimedi kullansamda kullanmasamda kılıfında duruyorlar temiz bir şekilde motosiklet ekipmanında da aypon gibi yeni model kovalamak yerine 1 defa en kalitelisi alınır uzun yıllar kullanılır