A101 - 23 Aralık Aktüel Ürünler Kataloğu!

hocam bimden dainese mont aldığımızı hayal bile edemiyorum sdjsjdj

Apple satılıyor yılda bir iki kere, Stanley termoslar satılıyor. Gerekli talep olursa arz neden olmasın, olabilir gayet. Ama dainese'dense şu an 1500 1600 lira olan yerli montları 1000 liraya satarlar gibi bir ticaret gerçekleşir. 10.000 liralık dainese'i hiçbir market firması getiremez, motosiklet mağazalarının bile yıllarca elinde kalıyor.

Güzel etki verdin aynen. Oturduk arkadaşlarla seni izliyoruz. Gülmeye ihtiyacımız olduğu zaman senin yorumlarını takip etmemiz yeterli oluyor. Bu kadar küçük düşürmemeli insan kendini :)

Guzel izle ki ders al instagramdan takip etmeyi unutma hacillida denk gelirsek selam ver ki uygulamali egitimde vereyim citlembiklerim benim kiyamam

A101 den motor ekipmanı bakacak kadar düşmeyin beyler arkadaşlar bazı şeyler olmuyorsa salmanız gerekiyor bence

Ülkenin neredeyse yarısı çalışırken asgari ücret alıyor. Herkes senin kadar varlıklı olmayabilir. Yorum yaparken aşağılayıcı ifadeler kullanmamak lazım.

Ülkenin neredeyse yarısı çalışırken asgari ücret alıyor. Herkes senin kadar varlıklı olmayabilir. Yorum yaparken aşağılayıcı ifadeler kullanmamak lazım.

Kimseyi durumundan dolayi otekilestirmem sadece yazdiklarimi insanlar farkli yerlere cekiyor ama ne yalan soyliyim hosuma da gitmiyor degil komik cocuklar var eglenceli oluyor

Kimseyi durumundan dolayi otekilestirmem sadece yazdiklarimi insanlar farkli yerlere cekiyor ama ne yalan soyliyim hosuma da gitmiyor degil komik cocuklar var eglenceli oluyor

İnkar ediyorsun ama sende "binecem üstüne vuracam kırbacı" potansiyeli çok yüksek miktarda mevcut hissediyorum bunu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar