Keriz silkeleme çıkmasın sonra altından.
Yarın biri "Dolar 20 TL olursa yüzüme tükürün" de dedi mi tamamdır.
Yarın biri "Dolar 20 TL olursa yüzüme tükürün" de dedi mi tamamdır.
Ama soyle demistim: "Sirf daha fazla fakirlesmemek icin, disinden tirnagidan artirdigi parayi dolara ceviren yurdum insanini mikerseler sasirmam
Gercekten bu yapilanin izahi yok.devlet resmen vatandasini dudukluyor.
Millet bir noktaya kadar dayandi sonra mecbur 16 17 lerden girdi.cunku zor kazanilan para,nereye kadar erimesine izinn verebilirsin.
Veya tl deger kaybindan korunmak icin mal,arsa arabayi yuksek fiyatlar vererek alanlar ?
İnsanlar bir daha guvenir mi tl ye ?
Cok acimasizlar gercekten
Ama adim gibi biliyorum bunu bir akp liye anlatamazsin.der ki eeeee almasaydiii,kar yaparken iyidiiiii.
Neyse
Haklisin dostum.
Haklisin dostum.
Hayirdir mandaci motorcular neden sevinmiyonuz..dolar dusmusss.
Reeeeecepoo tayyyiip er dogan recep tayyip erdogannn
:mrgreen:
Arkadaslar kizmayin bana,valla kac gundur kotuydum,biraz seviniyorum anlayis gosterin
o tarafta yarın gazete manşetleri belli, dış güçler doları çıkardı ,Reis dış güçleri bertaraf etti yaşasın Reis v.s![]()
eee borçlar nasıl ödenecek ??? üretim nasıl yapılacak ??? neyse iyi oldu ,piyasa ucuzlarsa eksiklerimi tamamlarım![]()
Off valla yarin yandas basin ikinci kurtlus savasini kazandimizi iddia edebilir
https://eksisozluk.com/img/n9ssmyus
Sanki dolar 7 8 oldu.
Bosuna dememisler cem kucuktur ama mide bulandirir diye.
Ama soyle demistim: "Sirf daha fazla fakirlesmemek icin, disinden tirnagidan artirdigi parayi dolara ceviren yurdum insanini mikerseler sasirmam."
Simdi önümüzdeki gunlerde döviz düşüşünü devam ettirirse, normalde ralli yapmasi gereken borsamizindüşeceğini düşünüyorum..
@Hırbonen durumlar nedir![]()
Her turlu zikiyolar kacis yok
Yabanci icin kacis firsati oldu,satip cikiyolar.
İlk borsananin yukselmesini bekliyodum fakat dolar asiri dustu..
Ortalik kan golu.
Abicim turkiye de annelerimizin yaptigi gibi altin alip yastik alti yapacan.
Zencilere yem oluyoruz boyle,hepsinin 20 cm
Hırbo panik yapma.Sen motor sporları uzmanı bir adamsın soğuk kanlı olman lazım.Dolar tl nin ne olduğunun bir önemi yok.
Misal Hotas stick alacak olsam diyelim 500 dolar.Elimde dolar olduktan sonra hotasın fiyatı yurt dışında zaten aynı.İçeri bakarsan 5binden 10 bin tl fiyata geldi dolar düşünce 5 bine gelmediği hala 10 bin olduğu için gider dışarıdan getirtirim.Dışarıda yine 500 dolar.
Haaa içerden haberin olsa doları bozup bu gün aynı stiği alıp yanına parada kalırdı.
Sen kar edemedin say sakin ol.