Dolar 9 tl oldu

1-2 gun icinde Fed faiz kararini aciklayacak. ihtimaller:

1-faiz artirirsalar, bir ihtimal bunu dayanak gostererek ekonomi uzmani kainat liderimiz de faiz artirir ve ocaga kadar 13-14 civari seyreder.

2-Fed faiz artirir ama bizimkiler hicbirsey yapmaz. o zaman ocaga kadar 15-16 civari olur.

3-fed faiz artirir ve bizimkiler faiz indirir. dolar ocaga kadar 17-18i gorur. Bu delilik olur tabi, ama amk ulkesinde ust akil bizle maytap gectigi icin olabilir, beklenir.

diger ihtimaller de birbirinin laciverti. Ocaktan sonra butce acigi, asgari ucret zammi falan derken aclik oyunlari baslar.

yatirim tavsiyesi falan degildir. yakinda cinnet getirecez ne tavsiyesi. gorunen koye kendimizi hazirliyoruz iste.

Motosikleti
Yok
Geçen hafta 9,50 TL'den sattığım Pınar 1LT. Tam Yağlı Süt'ün satış fiyatı bu hafta 15,00 TL oldu...

Süt bu yahu, temel ihtiyaç maddesi.

Ama ekonomimiz uçuyor, şahlanıyor, dünya bizi kıskanıyor. Yersen işte...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dolarda düşüş bekleyen, uzman, bilirkişi Sn Hırbonen suan ne düşünüyor acaba?

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Neyse, ben üstüme alınmıyorum. :farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dolarda düşüş bekleyen, uzman, bilirkişi Sn Hırbonen suan ne düşünüyor acaba?

Eee dolar dusmus sn vandamme.

Bizde yanlis olmaz biliyosun :p

O degilde Nebati nin aciklamasi nasil bir aciklamadir mina koyum ya.

Ekonomi politikasi başarısızz olursa uzulurmussss..kiyamam yaaa

Son düzenleme:
Bittik beyler, hayırlı olsun

Bu gidişatta emeğini olan herkesin ..................(.)

11.10000

Vay be zaman nasıl da geçmiş.

İçinde bulunduğumuz günlerden, şu konuşmaların geçtiği günlere uzaktan bakınca ve değişmiş olan şeyleri düşününce; sanki 1 sene değil de 40 sene öncesine bakıyorsun gibi.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
dolar 10 lira olacak, 11 lira olacak, 12 lira olacak diyorlardı ve ben bile inanmıyordum, ama ne oldu şimdi?

şimdide 25 olacak 30 olacak diyorlar... yandaşlar akıllanmıyor tabi... felaket tellalı diye kızıyorlar halen. hiç bir utanma arlanma belirtisi yok.

cahil milletten çok sıkıldım, aşırı sıkıldım.

Motosikleti
CBR 125 R 2014
dolar 10 lira olacak, 11 lira olacak, 12 lira olacak diyorlardı ve ben bile inanmıyordum, ama ne oldu şimdi?

şimdide 25 olacak 30 olacak diyorlar... yandaşlar akıllanmıyor tabi... felaket tellalı diye kızıyorlar halen. hiç bir utanma arlanma belirtisi yok.

cahil milletten çok sıkıldım, aşırı sıkıldım.

Vallahi ben bütün nakitimi çaktım kur korumalıya bir nebzede olsa acımı hafifletiyor :D

vay be çokta uzak olmayan biz zamanda dolar tam yarı fiyatından satılıyormuş. sizce gerçekten bir gün toparlayacak mıyız ekonomiyi sizler ne düşünüyorsunuz?

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Vallahi ben bütün nakitimi çaktım kur korumalıya bir nebzede olsa acımı hafifletiyor :D

abicim yapmayın bak ahiretinizi yakıyorsunuz, günah, faiz yiyorsunuz, yani eninde sonunda hakiki hayata göçeceğiz ve mevlam sormayacak mı bunun hesabını?

... yani ben şimdi şaka yapıyorum, zarardan ne kadar kurtulsak kazançtır. bir yandan da diyorlar ki dolar 10 liraya inecek, hayret ediyorum, nasıl inecek diye sorguluyorum, merakla bekliyoruz.

vay be çokta uzak olmayan biz zamanda dolar tam yarı fiyatından satılıyormuş. sizce gerçekten bir gün toparlayacak mıyız ekonomiyi sizler ne düşünüyorsunuz?

bak en iyisi diyebileceginiz biri gelsin minumum 8-10 yılı var ülkenin kendine gelebilmesi için heleki şuankinin üzerine gelen kişiye çok açıyorum düşünsene harabeyi üzerine alıyosun büyük sorumluluk

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar