- Konu Yazar
Yazıda benden bahsedilmiş,
Ben kendi sürüşüm konusunda dikkatli olduğumu düşünüyorum ama hiç kendimi dışarıdan görmedim tabi. Forumdan arkadaşalardan birlikte sürdüklerim oldu. Sürüşümde bir yamuk varsa söylemelerini isterim ki düzeltmeye çalışayım.
Haa, ben de kaza yaptım, yaklaşık 7bin km sürdükten sonra tam da trafik korkum geçip ben sürüyorum artık yaa dediğim zamanlarda kaza yaptım, hata bende mi değil mi önemi yok, kendimi o kazayı yapacak konuma soktuysam hata bendedir dedim. Scooter bile sürüyor olsam her zaman bütün ekipmanları giymem belki beni korudu da bir tek ameliyat gerektirmeden düzgünce kaynayan temiz bir köprücük kemiği kırığıyla atlattım, ama tekerleği bile benim kadar olan (ejder diye geçiyor sanırım o modeller) zırhlı araçla yanyana çarpıştım, arabayla da olsam hasar alırdım sanırım o kazada. Kazadan sonra 2 buçuk yıl motora binemedim, tekrar binmeye başladığımda da artık daha bir dikkatli oluyorum, ama yeri geldiğinde ben de gazlıyorum, benim motor 120 yapıyor boş yolu bulunca otobanda 120 ile gidiyorum ara sıra. Ama litmitlerimi zorlamamaya çalışıyorum. Baharda da ilk fırsatta eğitim alacağım yine.
hiç düşündüğüm gibi çıkmadınız genel olarak dikkate ve düzgün sürmek üzerine yazılarını gördüğümden bir de yaşınızı görünce hiç risk almadan tıpış tıpış 60-80 sürüyordur diye düşünüyordum.
aslında düşününce boş yolda 120-140 falan yapmak gayet normal şeyler. önün kestirebilir uzaklıkta boş ise neden olmasın zaten. umarım adınızı verip rahatsız edici bir şey yazmamışımdır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:37 ----------
Madem buna biniyoruz,zehiri aldik artik bari riski minimum da tutayim diyorum.
iyi yapıyorsunuz darısı benim başıma
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:38 ----------
Hayatta kalmak bence daha çok nasıl bir ülkede yaşadığınızla alakalı. Örneğin Brezilyada yaşıyorsanız gaspçıya motosikletinizi vermediğiniz için kurşunlanmanız sürpriz bir olay değildir. Kolombiya'da yaşıyorsanız uyuşturucu çeteleri arasındaki bir çatışmada kaza kurşunu yemeniz sürpriz değildir. Verilen videodaki sorunlu bir sürücü. Resmen bela arıyor. Bu tür sürücülere denk gelmek sürpriz değildir.
Ben 60 yaş üstüyüm. Eski bir sporcu olarak reflekslerimdeki zayıflamanın farkındayım. Bazı rahatsızlıklarım da var. Baş dönmesi, denge bozulması gibi durumlar yaşayabiliyorum. Buna rağmen uzun sürüşler yapıyorum. Bir otomobile rehberlik yapmam gerekti. 10,5 saat skuter kullandım. Keyif aldım. 200 cc. skuter kullandığım için macera arama şansım zaten yok. Yaşımdan dolayı eşim bırakmamı istiyor. Az kullanmamı sağladı. Fakat, bıraktıramıyor. Oğlum 30 yaşına geldi. O motosiklet kullanmıyor. Benim gibi sevenler de kolay bırakamıyor.
Hayatta kalmak mı? Hepimiz öleceğiz. Niyazi olmamak mı? İşte bütün mesele bu.![]()
ne kadar doğru bir kafa bilmiyorum ama o yaşlarda bırakmaktansa gittiği yere kadar kendine güvenildiği ana kadar gitmek gerçekten iyi. kişiyi dinç, güçlü tutacağı kesin bence. maşallahınız var umarım biz de görürüz o kadar süre motor üzerinde kendimizi