Dolar 9 tl oldu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yav hacir,

Thy pandeminin en kotu olduğu donemde 8 i gormus,ama o zaman dolar kacti ?

İnvesting den usd:try olarak grafige bakarsan ortada ucan kacan bisey yok.

İyi dusun bak,bundan sonra pandemiden bi bok olmaz.

Ustelik araplara thy i de verir bunlar,para icin satmayacaklari sey yoktur.

Neyse bakalim ben umutluyum ins iyi olur.

Zamaninda hisse.net te cok grafik paylaştım usd, euro, tl bazlı. Burayida hisse forumuna cevirmek istemiyorum :)

Sahsen bu hükümet varken, baba hisselerin dolar bazli eski zirvelerini göreceğini düşünmüyorum.
Şahsi düşüncem olup tavsiye içermemektedir.

Umarim kazanırsın, diger turlu africadan cb125 e geçiş depresyona sokabilir :)

Motosikleti
V-Strom L4 Youtube&Insta: Dengeliyorum
"Hayali bile güzel" diyerek, bu başlığa veda edeyim. (13.50 başlığından devam)

Gençlere ne denir ki? Ben bu yaşta o konuşmaları duyunca telefonu alıp ...

Saygıdeğer doktorumuz...

Bu telefon ağıza sokma için dandik bir telefon hazırlamış, ve bu sığır organlarının birinin ağzına ben sokacaktım ama o tren kaçtı.

Şimdi merak ettiğim şu; 1.86 mt. 120 kg. eli hafif ağır bir küçümenim. Bu denyoların yanına sokulup neresine sağlam geçirirsem darp raporunda ortaya çıkmaz? Varsa böyle bir nokta paylaşırsanız çok sevinirim.

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
1.86 mt. 120 kg. eli hafif ağır bir küçümenim.
Bunun yanında herhangi bir savunma sporu ile uğraşıyorsanız, küçümen ellerinizin hukuken silah sayıldığını biliyor olmalısınız. :mrgreen:

Bunun yanında herhangi bir savunma sporu ile uğraşıyorsanız, küçümen ellerinizin hukuken silah sayıldığını biliyor olmalısınız. :mrgreen:

@yec, aynen dediğin doğrudur.

Şu aşağıdaki videoda hırsızı durduran boksör Kadir'i tanırım. Genç, çok efendi, boksör bir arkadaştır.

Sabah 8:30 civarı. Marketten sabah kahvaltısı için peynir ekmek almış, çalıştığı atölyenin sokağına girdiğinde,
"hırsızı tutun" diye bağıran birilerini duyuyor. Bağıranlar sivil polis. Hırsız Kapalıçarşı içinden bir kuyumcudan
pırlanta yüzük çalmış deniyordu.
Önde koşan hırsız.

Bu önce gardını alıyor.
"Tam yumruk atacaktım,
o an aklıma, yumruk attığı için hastanede yatan adam nedeniyle hapse giren arkadaşım geldi,
bende kazara yumruk atmayayım diye kollarımı açıp göğsümle durdurdum hırsızı" demişti.

.

Dolar tam tahmin ettigim gibi 14 u goremiyor.

Arkadaslar yuzde 50 hava yollari hisselerine girdim.

Pandemi ile ilgili iyi haberler gelirse hirbonen kardesiniz africa nin yanina r nine t cekecek.

Pandemi kotu giderse africs yi satip cb125f(2022) ye geciyorum...allah utandirmasin amen..
Pandeminin son senesi diye düşünmekteyim.

Yok yok tamamen masumum, hani sadece nereye geçirsem geri dönüşü olmaz diye düşünüyorum. Ha karşılık görürüm o zaman ana haberde izlersiniz zaten :)

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Kafa ile ilgili bir düzenleme yok bildiğim kadarıyla. :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Saygıdeğer doktorumuz...

Bu telefon ağıza sokma için dandik bir telefon hazırlamış, ve bu sığır organlarının birinin ağzına ben sokacaktım ama o tren kaçtı.

Şimdi merak ettiğim şu; 1.86 mt. 120 kg. eli hafif ağır bir küçümenim. Bu denyoların yanına sokulup neresine sağlam geçirirsem darp raporunda ortaya çıkmaz? Varsa böyle bir nokta paylaşırsanız çok sevinirim.

Ero, sen obezsin haci cavcav.

Obez adamlar genelde yavas hareket ettiginden kavga etmesi tavsiye edilmez :)

Moderatör
Ero, sen obezsin haci cavcav.

Obez adamlar genelde yavas hareket ettiginden kavga etmesi tavsiye edilmez :)

Kilo ile obezliği bağdaştırman için kilo ile boy arasında çok bariz fark olması lazım.
1.86 boyunda 120 kg biri kas olarak hacimli ve spor salonunda senin gibi iki tane adamı kaldırabilecek biri de olabilir. Sataşmadan önce mayolu bir boy resmi isteseydin bence :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kilo ile obezliği bağdaştırman için kilo ile boy arasında çok bariz fark olması lazım.
1.86 boyunda 120 kg biri kas olarak hacimli ve spor salonunda senin gibi iki tane adamı kaldırabilecek biri de olabilir. Sataşmadan önce mayolu bir boy resmi isteseydin bence :p

Dogru diyosun oyle bir olasilik dusuk de olsa var tabi :)

Ama bu boy ve kilo ile obez sinifinda,tip bunu soyluyor

https://www.acibadem.com.tr/ilgi-alani/vucut-kitle-indeksi-hesaplama/

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar