Göstergedeki mavi ya da turuncu ışıklar benim midemi bulandırıyor. Mecaz değil, gerçekten nedense kusuyorum çok bakınca. Sizin çalışma tam benlik olmuş, güzel olmuş, elinize sağlık.
aynı dert bende de vardı, fakat benim gösterge eskilerden turuncu olan.
cumartesi hava yağmurlu. evde işsizlikten sıkılacağıma uğraşayım dedim.
bendeki pulsar turuncu ışıklısıydı yenileri mavi oldu.ama bir insan evladı şu beyazı yapmadı baya iyi olmuş olması gereken buymuş
Güzel görünüyor. Ben Dominar'ımda sürekli yanan mavi renkli Bajaj logosuna gelen ledin üstüne siyah bant yapıştırıp görünmesini engelledim. Bluetooth simgesi gibi önümde durmasına sinir oluyordum.
Kullanılan led kodu-ismi-modeli vs nedir? Bu bilgiyi de buraya yazarsanız uğraşacak olan için de kolaylık olmuş olur.
Beyaz akşamları çok göz alabiliyor. Onun için çok tercih edilmiyor.
Göstergedeki mavi ya da turuncu ışıklar benim midemi bulandırıyor. Mecaz değil, gerçekten nedense kusuyorum çok bakınca. Sizin çalışma tam benlik olmuş, güzel olmuş, elinize sağlık.
Bende mavi olanını beğenmiyorum ama benimki 2014 model sarımsı olandan o yüzden göz alıştı artık.. Bende o devir saatinin olduğu yuvarlağı boyamak istedim ama kadranın komple söküldüğünü öğrenince vazgeçtim. Güzel olmuş elinizde imkan varken bence elciklerdeki ledlerde değiştirilebilir. Gece çok güzel aydınlanıyor onlar..