Zincir Yağı

Mesai saatlerim nedeniyle motosiklet mağazalarına yetişemiyorum. Saat 20:30 gibi anca işten çıkıyorum.

Bu saatlerde zincir yağını nereden temin edebilirim? Akaryakıt istasyonların da satılıyor mu?
Bu akşam motosikletimi yıkayıp sonra zincir bakımını yapmaya niyetliydim ama yine geç kaldım. :(

Sprey tipinde zincir temizleyici ve zincir yağı önerileriniz nedir?

Online sipariş ile işyerinize göndertebilirsiniz. Motul önerebilirim. Diğer markalarla kıyaslamayamam ama çok memnunum. Temizleyici standart zaten, yağ tipini de motosiklet tipine veya kullanım amacınıza göre seçebilirsiniz. Factory line modelinin ;

Günlük Kullanım
Race Kullanım
Off Road Kullanım

gibi versiyonları var.

İşten 23.00'te çıkan birisi olarak bu yöntemi önerebilirim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motul yapışkanlığı fazladır. Zincirden kolay atılmaz. Tavsiye ederim.

Mxs daha uygun fiyatlıdır. İş görür ama yapışkan değildir zincirde kalmaz jantın yağ ve toz karışımı içinde kalır.

Online sipariş www.feyizoglu.com önerebilirim düzgün bir kurum

Motorunun zinciri 500-600 lira ise bu yağları al, yok YBR CBF kullanıcısı isen 2 kutu yağ senın sıfır zincir dişli paran. Daha ucuz yollara yönelebilirsin.

"Sana ne lan, paramın kahyası mısın" dersen, ben sadece hatırlatayım dedim. Malum memlekette asgari ücretle çalışan adam klavyede trilyonerlik taslar oldu.

Ben ybr de castrol chain lube kullanıyorum 31 tl.Tam sentetik bir zincir yağı.

Zincir yağları ucuz degil ben çıkma motor yağını zincire sürüyorum zincir spreyi masrafından kurtuldum 1 lt çıkma motor yağı baya bir süre götürüyor o zamana kadarda zaten sonraki yağ degisimi oluyor :)

Google araştırmalarıyla en kaliteli yağ Würth gibi gözüküyor ama? Ne düşünüyorsunuz?

İstanbul'da avrupa yakasında würth zincir yağını nerede bulabilirim? (Dün gece 2 BP, 1 Shell, 1 Opet, 1 Petrol Ofisi istasyonuna baktım. Sadece BP'de Castrol vardı. Diğerlerinde zincir yağı bile yoktu.)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Zincir yağında son nokta.

s-6cd92991d9bc5c1a39d8847bb524bb4186b1b225.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar