Yeşillerin efendisi Kawasaki Fiyat güncellemesi :(

2 gün önce bir adet yeşil dev alayım diye aradım fakat fiyat çok eski kalmış güncel değil ilanlar diyerek hem fiyat listesini güncellediler hemde motoru satmadılar. ::unsure::

fiyat-listesi.pdf

Stokta motor olan bayi var mı yakın zamanda arayıp soran oldu mu acaba, sadece kawasaki değil Korlas için de soruyorum.

Korlasta multi 950 ler scrambler serisi felan vardı. Kawasaki malum hepsi manavdan taneyle alır gibi tek tük var yok.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Kawasaki'nin tasarımını sevmiyorum.

Bu konuya yazınca garip duruyor yalnız... :)

Diğer yandan ben de bir türlü bu markaya ısınamadım; ne imza rengi, ne tasarımları ne modelleri. (W serisi istisna...) İri bir insanım ve Kawasaki modelleri genel olarak daha ortalama veya ufak tefek insanlara göre tasarlanıyor gibi. Bu sonuncu da önemli bir kriter benim için...

Fiyat değiştirme değil de stok var mı onu merak ettim bayilerde.

youtube da kawasaki incelemesi izliyorum. adam ucuz ama işini yapıyor diye anlatıyor versys 650 için. burada ise ducati muamelesi görüyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
youtube da kawasaki incelemesi izliyorum. adam ucuz ama işini yapıyor diye anlatıyor versys 650 için. burada ise ducati muamelesi görüyor.

Ülkemde bir Kawasaki fetişi mevcut. Burada sadece dört Japondan biri, daha iyi ya da kötü değil.

Ülkemde bir Kawasaki fetişi mevcut. Burada sadece dört Japondan biri, daha iyi ya da kötü değil.

volkswagen gibi düşün. orada vw, japon arabalarından daha az ilgi görürüken burada tam tersi. accord bile yıllardır yoktu yeni satılmaya başladı sıfırı türkiyede.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar