Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ya o sıcacık, içleri ısıtan samimi gülüşü, ha ona ne demeli ?
Melih Gokcek le yarisirr.
Ya o sıcacık, içleri ısıtan samimi gülüşü, ha ona ne demeli ?
Alişan çiçek gibi ilk sürüş incelemesini yapmış. Videosunda Ağustos ayında gelecek olan partinin bittiğini, motoru almak isteyenlerin Eylül ayına isim yazdırdığından bahsediyor. Korlas da sarı sitede Trident'in ilanını kaldırmış maalesef.
https://www.youtube.com/watch?v=65CK7rzYZA0
Kaç papele satılmış ilk gelen parti bilgisi olan var mı?
Korlas aldığı kaporoları youtuber lara yediriyor gibi sanki.
mayısa giriyoruz ilk kapora verenler motoru teslim aldımı ? alan hiçmi yok yaa test motorlarıyla birlikte gelen ? eylül ayı ağır fantezi olmuş 3 ay daha bekler 2022 alırım artık yani.adamlar zorla motor satardı belli bir grup vardı korlastan alışveriş yapan şimdi herkese hitap etmeye başladı bu seferde sevkiyat sorunuyla uğraşıyorlar.100 tane gelseydi 100üde satardı eminim yani.
youtuber lara niye para versinlerki onlar zaten bu işten para kazanıyorkim kime vermiş motorunu şu dönemde test yapsın diye.ktm orange day yamah rideng academy honda bir şey korlas gelirdi triumph ducatiler her sene bu mevsimler tüm türkiyede test günleri olurdu iple çekerdim.şimdi hak getire bırak binmeyi sürmeyi aldığın malı alınca gelince görüyorsun
aslı astarı olmayan bir sürü saçma yorum var burada
Merhaba,
Uzun zamandır foruma girmiyordum bir bakayım dedim buralara
Mayıs ayında ilk teslimatlar gerçekleşti. Ben de ilk teslim alanlardan birisiyim. Bildiğim kadarıyla 25-30 Trident teslimatı gerçekleşti.Peyderpey gelmeye devam ediyor. Bu rakamda japon markalarıyla bile kıyasladığınızda iyi bir rakam. Aylar önce lansmanı yapılan bir çok motosikleti hala piyasada göremiyoruz ne yazık ki.
Şu ana kadar yapmış olduğum tercihten oldukça memnunumMerak edilenleri cevaplayabilirim
For The Ride ::xrock::::xrock::
Yaklaşık bir aylık bekleme ile teslim aldım. Motosiklet her anlamda, kalite hissini sonuna kadar veriyor. Korlas çalışanları son derece ilgiliydi, epey yardımcı oldular.