- Motosikleti
- Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Teşekkür ederim sağolasın Güven abi,Hatay'a selam olsun
Hatay'dan da çok selamlar Mesut Hocam. :cat:
Teşekkür ederim sağolasın Güven abi,Hatay'a selam olsun
Teşekkürler dostum,ekibimiz iyi çok şükür,uyum içerisindeyiz, büyük büyüklüğünü biliyor, Küçük küçüklüğünü biliyor, bir birimize saygı en üst seviyede, inşallah sizinde gönlünüze göre bir motor gurubunuz olur, Çanakkale ye, çok selam,bu arada askerliğimi Gökçeada da yaptım,yıllar içerisinde bir çok kez Çanakkale'de bulundumEkip iyi olunca her gezi güzel olur sanırım. Keyifli duruyor. Emeğinize sağlık.
Şöyle bir grubumuz olmadı ki gezelim.![]()
İyi bir gezide olması gereken her şey bu gezide var. Kıymeti bilinmesi gereken değerli anlar, hatıralar yaşanmış.
Hocam,rota harika. Grup efsane. Bir daha ki sefere, Eğri Gölden sonra Ermenek,Mut,Gülnar,Anamur Yaylalarını içeren rotayı kesinlikle tavsiye ederim.
Bu kadar güzel bir paylaşımla bizde gezmiş olduk aynı yerleri teşekkürler.
Gezileriniz hiç bitmesin inşallah
vol x milyon geziler dilerim.
Keyifli bir gezi olmuş, bu ekip zaman zaman güzel işler çıkarıyor,tebrik ederim, ölmeden böyle bir gezi gerçekleştirrim inşallah
Mükemmel bir gezi, mükemmel resimler, mükemmel anlatım.Zevkle ve özenerek izledim.
Kafa dengi arkadaşlarla, güzel bir rotada, süper bir gezi yapmışsınız.
İnsanın imkanı varken yapabildiği bu tür faaliyetler en büyük kazanım ve tatlı anılar.
Sizinle beraber gezmiş gibi oldum. Paylaşım ve emek için teşekkürler Mesut Hocam.
ekip güzel gezilen yerler güzel kaza bela olmamış daha ne olsun süpersiniz
Teşekkür ederim sağolasın kardeşim,lakin nic ismin bir garip geldi bana ,keşke daha güzel bir isim bulsaymışsın,inan sesli güldüm,darısı sizin başınıza, sağlıkla yaşayın, selamlarVallahi muhteşem. Darısı bana inşallah. Heveslendim iyice.
Teşekkür ederim sağolasın kardeşim,lakin nic ismin bir garip geldi banaVallahi muhteşem. Darısı bana inşallah. Heveslendim iyice.
Tekerinixe sağlik.
Benimde hayalim KLR 500 idi.fakat pegaso oldu.
Neyse ...o da olumlu.
mesut hocam eline emegine saglik.Gezi yazısı da, fotograflar da,ekip de harika.biz de bu rotayı planlıyoruz,gerekli bilgileri aldım.teşekkürler.ADANAdan selam olsun.::biggrinn:king:
Harika yerler, gidilen yola uygun motosikletler, güzel insanlar ve iyi bir gezi.. Tekerinize taş değmesin.