Kocaeli İl Temsilcisi
- Konu Yazar
Ya 125 cc ornekleri olmuyor ama.Nc ye oturdugun anda buyuk motor konforunu yasiyosun 125 cc ile kiyaslanir mi hic ?
Arkadasimda ern6 vardi,nc 700 den buna bir bindim yemin ediyorum boyle konforsuzluk olmaz olsun,tamam daha iyi hizlaniyorda benim aradigim bu degil ki !
Arkadas ern6 nasilmis begendin mi diye sordugunda uzulmesin diye cok iyimis dedim
Mt7 mesela(binmedim) hic nc konforu ile kiyaslanir mi ?
Hırbocum büyük motor konforu arayacaksam AT alırım ne yapayım NC'yi? Hem AT da NC kadar az yakmıyor mu? Bence alemin kralı AT olur NC demeyelim biz ona
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:57 ----------
Kardeşim isterse 50K olsun,sonuçta alacagin motorun da fiyati yerinde durmuyor.
Hee satip motor defterini kapatacaksan amenna..
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:55 ----------
Hacim,senin de motorun guzel nc de guzel ybr de guzel,kuba cg de guzel..binin keyfinize bakin,tekerinize taş değmesin..
Ama en güzel motor hirbo da...:cherry:
Hepimizin motoru güzel hocam evet. Binip keyif almaya bakmamız lazım ama bu ülkede onu da yapamıyoruz TL'nin değer kaybetmesinden dolayı
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:59 ----------
Ama kapağın elde kalmasıyla ne ilgisi var bunun? Önde bagaj istiyorsan mecbur çekeceksin sele altı depo kapağını. Ben uzun yol için yan çanta aldım, öyle sele üstü çanta ile uğraşamam vallahi.Zaten sağladığı yakıt tasarrufuyla çanta demiri ve çanta masrafını çıkarıyor.
![]()
Önde bagaj olmasa da olur. Arka ve yan bagajlar yeterli olur. Arkada çanta sevmeyen ama elde de kask taşımak istemeyenler için NC güzel bir alternatif
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:01 ----------
Nedir bu Nc'ye gıcıklığınız kardeşim? Açın Nc.cilerin önünü.. Vay efendim gitmiyor 4 silindir gibi, vay efendim dönmüyor, durmuyor..Onlar size diyor mu "Len bakkala bile gidebilmek için 9-10000 devir çeviriyorsunuz, 4 silindirmiş sanki Zx6r"![]()
Gıcık değilim Kaan abi, uygun olsa ben bile alırım model yenilemek için ama piyasada yok. Ben bu duruma gıcığım, fırsatçılara gıcığım
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:05 ----------
Ahh ahhh zamanında 28000 TL'ye kıpkırmızı bir Mt07 alacaktım da pintiliğim tuttu Er6f aldım 10.000 TL ucuza. Şu an elimi öpene o Mt'yi 60-70.000'den okutmuştum.
Zamanında ben de bir Triumph almadığım için kızıyorum kendime